Смешни вицове Мъж и жена решават да си купуват Рено. Обаче не им стигат 1000 лева. Поумували...

изпрати
0
копирай вицаТри месеца преди да се разделим с мъжа ми, мобилният оператор изведнъж започна да му праща вечер и през нощта SMS-и. Питам, какви са тези SMS-и, а отговорът беше: "Сметката ми". Брейййй, викам си, това ще да е някаква нова корпоративна политика, да се осведомява клиентът ежечасно за сметката. Особено нощем, когато не говори.

След няколко дни, мобилният оператор освен да праща SMS-и, започна да звъни и да се смее. Явно това ще да е нова гласова услуга, успокоявам се аз, която има за цел да подобри съня на клиента чрез смехотерапия.

Уви, не бях права. След всяко такова обаждане мъжът ми ставаше все по- нервен и все по-трудно отговаряше на въпросите ми, защо аз като клиент на същия оператор я нямам тази услуга.

След няколко дни мобилният оператор спря да се смее и започна да плаче. "Абе да не би да са го дали на съдия-изпълнител този оператор, че така плаче", отново любопитствам. А може пък мъжът ми да не си е платил сметката и затова, ама то при толкова напомнящи SMS-и, едва ли…

Накрая мобилният оператор изпадна в истерия, след като една нощ мъжът ми спеше и аз вдигнах телефона и казах, че конк*рентния оператор се обажда.

Една седмица след това операторът нито един път не осведоми мъжа ми за сметката, а той беше напрегнат, явно, защото не знаеше колко пари дължи.

Та ако мобилният оператор ви праща съобщения или се смее направете следното:

Върнете SMS на същия номер с кратък текст: "Благодарим Ви за участието. Вие сте записана под номер 10." Наблюдавайте реакцията на мъжа си.

Обадете се в Комисия за защита на конк*ренцията и се оплачете от нелоялна конк*ренция. Наблюдавайте реакцията на оператора.

Сменете мобилния оператор или мъжа. Смяната на мъжа е по-лесна.

    
Зареди още вицове  Кафе късметче Кафе Късметче

  Случайни вицовеКратки вицове
  Ние се грижим за вашите данни и ще използваме бисквитки само за да подобрим вашето преживяване.
  OK, със светла тема OKOK, с тъмна тема темаНе желая Декларация за поверителност
  !
  Сигурни ли сте, че искате да изчистите списъка с любими?
  ДАНЕ
  ЗАТВОРИ
  318.83287US