Смешни вицове Само в българския език има:- израз, в който сравнителната степен е по-силна от...

копирай
Само в българския език има:
- израз, в който сравнителната степен е по-силна от превъзходната. Това е изразът: "Най ми се е*е, ама по ми се пие".
- израз, който едновременно звучи като отказ, съгласие, въпрос и възклицание - това е отговорът на въпроса "Ще пиеш ли една ракия?" - "А не, бе!"
- има израз, съдържащ в себе си едновременно и трите основни времена - минало, настояще и бъдеще: "Ей ся ти е*ах майката!"
- има дума с три предлога - ИЗ-ПО-НА-СРАХМЕ СЕ!
Има ли език, в който да има една такава дума, която да може да замести всяка друга дума в този език? Няма! А на български има – това е думата "такова".
Между другото, само в българския език има четири степени за отдалеченост и пет за близост: Далече, по-далече, най-далече и на майна си!
За близост: близо, по-близо, най-близо, на една ръка и на един хой разстояние!

    
изпрати
1
копирай вица
Три месеца преди да се разделим с мъжа ми, мобилният оператор изведнъж започна да му праща вечер и през нощта SMS-и. Питам, какви са тези SMS-и, а отговорът беше: "Сметката ми". Брейййй, викам си, това ще да е някаква нова корпоративна политика, да се осведомява клиентът ежечасно за сметката. Особено нощем, когато не говори.

След няколко дни, мобилният оператор освен да праща SMS-и, започна да звъни и да се смее. Явно това ще да е нова гласова услуга, успокоявам се аз, която има за цел да подобри съня на клиента чрез смехотерапия.

Уви, не бях права. След всяко такова обаждане мъжът ми ставаше все по- нервен и все по-трудно отговаряше на въпросите ми, защо аз като клиент на същия оператор я нямам тази услуга.

След няколко дни мобилният оператор спря да се смее и започна да плаче. "Абе да не би да са го дали на съдия-изпълнител този оператор, че така плаче", отново любопитствам. А може пък мъжът ми да не си е платил сметката и затова, ама то при толкова напомнящи SMS-и, едва ли…

Накрая мобилният оператор изпадна в истерия, след като една нощ мъжът ми спеше и аз вдигнах телефона и казах, че конк*рентния оператор се обажда.

Една седмица след това операторът нито един път не осведоми мъжа ми за сметката, а той беше напрегнат, явно, защото не знаеше колко пари дължи.

Та ако мобилният оператор ви праща съобщения или се смее направете следното:

Върнете SMS на същия номер с кратък текст: "Благодарим Ви за участието. Вие сте записана под номер 10." Наблюдавайте реакцията на мъжа си.

Обадете се в Комисия за защита на конк*ренцията и се оплачете от нелоялна конк*ренция. Наблюдавайте реакцията на оператора.

Сменете мобилния оператор или мъжа. Смяната на мъжа е по-лесна.

    
копирай вица
1. Оргазмът на свинете трае 30 минути. (Басиии искам да съм свиня в следващия живот)
2.Сомът има над 27 000 вкусови рецептора. (Какво ли пък чак толкова вкусно намират на дъното?)
3. Хлебарката може да живее без глава 9 дни, след което умира от глад. (Продължавам да си мисля за свинята..)
4. Бълхата може да скочи 350 пъти повече от дължината си. Все едно човек да прескочи футболно игрище. (Вахти на тая свиня как и е провървяло... 30 минути - представяте ли си?!)
5. Слоновете са единствените бозайници, които не могат да скачат. (И по-добре!)
6. Някои лъвове се сношават над 50 пъти на ден. (Хич не ми пука, аз си държа да съм прасе в следващия живот - качеството е много по-важно от количеството!)
7. Окото на щрауса е по-голямо от мозъка му. (Познавам доста такива хора!)
8. Морската звезда изобщо няма мозък. (И такива хора познавам за съжаление.)
9. Хората и делфините са единствените бозайници, които правят с*кс за удоволствие. (Алоууу, ами свинята?!)

    
Зареди още вицове  Кафе късметче Кафе Късметче

  Случайни вицовеКратки вицове

  Смешни вицове и нищо сериозно
  Ние се грижим за вашите данни и ще използваме бисквитки само, за да подобрим вашето преживяване.
  OK, със светла тема OKOK, с тъмна тема тема Декларация за поверителност
  !
  Сигурни ли сте, че искате да изчистите списъка с любими?
  ДАНЕ
  ЗАТВОРИ