Смешни вицове Затворник пише на жена си: "Благодаря за пилата в кекса, сега имам най-хубавия...

копирай
Затворник пише на жена си:
"Благодаря за пилата в кекса, сега имам най-хубавия маникюр в килията!"

    
изпрати
0
копирай вица
Значи, в Ню Йорк е забранено да се стреля по зайци от трамвая! Никакви такива - от трамвая и пат, пат! по зайците. Те по Пето авеню ли пасат тия зайци?
Или пък, законът от Айдахо, който забранява да се ловува риба, седейки на камила. Оле, бошке! Ще рече човек, че щъкат в Айдахо табуни камили. Ама, не може да яхнеш камила и да правиш риболов, в тази позиция! Не може, колкото и да ти се ще.
То това нищо, ами в Алабама? Глоба или три дни арест, ако вземеш да връзваш алигатор към пожарен стълб! Ни- ни! Как така ще го връзваш бедния алиатор и то към пожарен стълб! Я, дай глоба тука - амаха! Ще връзвал той...
В Аляска пък имат закон, който забранява да будиш мечката през зимата, за да я фотографираш. Това пък - пълен туш! Ти представяш ли си, как са нещата в Аляска през зимата? И фотоапаратът дали ще се задейства изобщо, да не говорим за ядосания мечо, когато вземеш да го будиш по чисто фотографически съображения? Леле-мале!
В Чикаго е забранено на пожарникарите да изнасят жени от пожара, ако са съблечени. Значи, дамите, много молим, да се обличат, като пламне пожар! Иначе, никакви спасения - трябва им на пожарникарите после да се явяват на съд, за това, че пипали голи жени! Облечени и толкоз - голи не спасяваме, да си имаме уважението!
Пак в Чикаго, е забранено да се взривява ядрено устройство в чертите на града?! Е, това пък - направо да паднеш! Първо от този закон произтича, че всякакви други взривове може, само ядрен не може. И второ, не се казва след ядренния взрив къде са чертите на населеното место и къде му е юрисдикцията - папера им няма да остане. И глоба назначили 500 долара?! Къде ще се плаща глобата - това също не е ясно. Смях на буци, в каруци!
В Лос Анджелис, съществува закон, да не си бият жените, с каиши, по-широки от 2 дюйма! Не може така - ще бие, ама с един и половина дюйма! Къдя така с два дюйма? - мериш първо и после на, на! биеш законно.
Сега, обаче, ще получите пълен когнитивен дисонанс - в Индиана, числото ПИ, официално е равно на 4! Правилно прочетохте - пи е равно на 4! Какви са тия там десетични знаци, какви са тия математически алабализми? Закръгляваме го на 4 и точка! Така ами! Какво ще се стискаме там, с десетични знаци?
Та такива ми ти работи, с американските закони. Дано сте се посмели и вие, както се смях аз!

    
Зареди още вицове  Кафе късметче Кафе Късметче

  Случайни вицовеКратки вицове

  Ние се грижим за вашите данни и ще използваме бисквитки само, за да подобрим вашето преживяване.
  OK, със светла тема OKOK, с тъмна тема тема Декларация за поверителност
  !
  Сигурни ли сте, че искате да изчистите списъка с любими?
  ДАНЕ
  ЗАТВОРИ