Смешни вицове Мило, наближава осми март. Искам само любов и внимание!- Вече е късно. Купих ти...

копирай
- Мило, наближава осми март. Искам само любов и внимание!
- Вече е късно. Купих ти нова тава!

изпрати
0
копирай вицаМинистърката на здравеопазването Ана-Мария Борисова отишла на посещение в една средностатистическа българска болница. Искала да види състоянието и и дали се изпълняват предписанията на здравната реформа. Както се разхождала по етажите с директора на болницата, изведнъж между етажите видяла един пациент да мастурбира.
- За Бога - изкрещяла министърката разярена. - Какво е това безобразие? Що за болница сте вие?
- Извинете г-жо министър, заоправдавал се директорът. - Но не е това, което изглежда на пръв поглед. Ще ви обясня за какво става дума. Всъщност ситуацията е такава, че този пациент има много тежък здравословен проблем. Тестисите му постоянно се подуват от приток на семеннна течност и ако не прави това, което виждате по 3 пъти на ден, има опасност те да експлоадират и пациента да умре.
- Добре,... Разбирам - поуспокоила се министър Борисова.
Продължили обиколката по етажите. На следващия етаж Борисова какво да види? Някаква медицинска сестра прави френска любов на един пациент.
- О-о-о за Бога! Ами това сега какво е - изкрещяла пак министърката. Това как ще го обясните сега?
- Веднага ви обяснявам, г-жо министър - отговорил директора. - Този пациент всъщност има същия медицински проблем, като на предишния пациент, но в случая този пациент не е по направление и здравна пътека, а си заплаща престоя, затова ползва от по-качествените здравни услуги.

  Кафе късметче Кафе Късметче

  Случайни вицовеКратки вицове

  pinguin
  НЕ МЕ НАТИСКАЙ


  Ние се грижим за вашите данни и ще използваме бисквитки само за да подобрим вашето преживяване.
  OK OKOK, но с тъмна тема темаНе желая Декларация за поверителност