Смешни вицове Аз в леглото съм пробвала какви ли не неща. Но най-много ми харесва пицата, защото...

копирай
Аз в леглото съм пробвала какви ли не неща. Но най-много ми харесва пицата, защото е в кутия и не се рони по чаршафите.

    
изпрати
0
копирай вица
КАК СЕ ЖЕНЯТ ХОРАТА ПО ГРАДОВЕТЕ В БЪЛГАРИЯ:
СОФИЯ - женят се на 40-45, да улегнат малко. Там са хай-лайф и са над нещата. До тогава са ларж, наркотици, рокендрол и третото не помня какво беше.
ПЛОВДИВ - женят се в пубертета, обикновено единият е от село, другият е от града и така остават до края. Изневери, скандали, циркове, по 4-5 любовника, но не се развеждат, защото хората говорят все пак.
БУРГАС - в периода май-септември е "имам отворена връзка с жената и тя не се сърди, защото сега е моментът да се опита от всичко". От Полша, Чехия, Дубай... От септември до април живеят на семейни начала, защото иначе как сам да си плащаш отоплението в тази люта зима от плюс 28 градуса навън през зимните месеци?
ВАРНА - същото като в Бургас, но там септември се женят, за да имат на януари 50 процента отстъпка на данъка на апартамента, понеже са скръндзи. Март, като мине данъчният период, се развеждат.
ВЕЛИКО ТЪРНОВО - там въздишат пред телевизора до 35 после се женят за софиянци като се представят, че са на 40 и "колко много са видели от живота и е време да се задомят". То за кой да се оженят иначе? Все пак Търново е малката столица на България. Другите им са под нивото.
ГАБРОВО - там не се женят, защото севлиевци отказват да платят чужда сватба.
ЛОВЕЧ - не се женят, защото там всички са роднини.
ПЛЕВЕН - там се раждат на 30 вече оженени и на толкова си остават. Няма млади, няма стари. Има поверие, че може би са вампири там...
РУСЕ - женят се, за да могат да участват в риалити шоу "Смени жената по русенски!" с румънски семейства.
ВРАЦА, МЕЗДРА, ВИДИН - там е Бермудският триъгълник на България. Няма статистка за женени и разведени, защото който е отишъл там, не се е върнал да разкаже.
Всяка прилика с реални лица и събития е напълно възможна.

    
Зареди още вицове  Кафе късметче Кафе Късметче

  Случайни вицовеКратки вицове

  Ние се грижим за вашите данни и ще използваме бисквитки само, за да подобрим вашето преживяване.
  OK, със светла тема OKOK, с тъмна тема тема Декларация за поверителност
  !
  Сигурни ли сте, че искате да изчистите списъка с любими?
  ДАНЕ
  ЗАТВОРИ