Суйчър или худи? Худитата и суичърите едно и също нещо ли са?

Худиите и суичърите са вариации едно на друго, а не същото нещо.  Въпреки че тези популярни дрехи може да изглеждат подобно, те имат ясни разлики. Например, худитата имат качулки (и вероятно джоб кенгуру и цип), докато суичърите са по-тежки блузи с дълъг ръкав.

Какво е суичър?

Суичърите обикновено са пуловери без копчета и ципове. Тези дрехи могат да бъдат облечени по-формално или по-неформално, в зависимост от повода. Обикновено се носят над друго облекло, като тениска, спортно бюстие или риза с копчета. Суичърите могат да бъдат изработени от много материали, в зависимост от стила, размера и нивото на комфорта на дрехата. Но ще откриете, че повечето от тях са направени от памук или френски хавлиен плат.

Какво е худи?

Худиите са с качулка и допълнителни удобни функции. Основно, худито е версия с качулка на суичър. Тази дреха обаче е най-подходяща за уют и топлина. Благодарение на качулката с въже и предния джоб и/или цип, худито е перфектно за обличане в студени температури. Худиите обикновено са по-изолирани от суичърите и се изработват от по-дебел памук или материал от флис.

 

Рейтинг 4.7 от 5
Оценете статията

Коментари за Суйчър или худи? Худитата и суичърите едно и също нещо ли са?

.com

Бъди първи, който ще напише коментарНие се грижим за вашите данни и ще използваме бисквитки само, за да подобрим вашето преживяване.
OK, със светла тема OK OK, с тъмна тема тема Декларация за поверителност
!
Сигурни ли сте, че искате да изчистите списъка с любими?
ДА НЕ
ЗАТВОРИ