Неизползването на мигачи не увеличава размера на половия ви орган Начало Без майтап
Неизползването на мигачи не увеличава размера на половия ви орган Неизползването на мигачи не увеличава размера на половия ви орган

 

 „След дълги изследвания ние установихме, че няма пряка корелация между пускането на мигач и намаляването на размера на пениса", казаха учените от Българската академия на науките.

От години ние наблюдаваме по улиците на България, че огромна част от шофьорите не пускат мигачи. Стигнахме до извода, че те се притесняват от това, че ползването на пътепоказатели ще намалят размера на техните пениси. Искаме да успокоим хората, че този мит не е верен и те могат спокойно да спрат да рискуват живота си и този на другите, като започнат да използват мигачи", коментираха изследователите.

Учените допълниха, че за огромно съжаление и обратната корелация не е вярна - тоест не пускането на мигача не води до увеличаване на размера на пениса. Въпреки това учените смятат, че в отчаянието си от малките си полови органи, огромна част от шофьорите ще продължат практиката да не пускат мигачи с надеждата да може „достойнството" им да надхвърли 10 см. „Това просто няма да се случи по този начин", категорични бяха изследователите.


Коментари за Неизползването на мигачи не увеличава размера на половия ви орган

.com

Бъди първи, който ще напише коментар
Ние се грижим за вашите данни и ще използваме бисквитки само за да подобрим вашето преживяване.
OK OKOK, но с тъмна тема темаНе желая Декларация за поверителност