Когато една жена казва "не"

Жените - тези сложни същества. Те винаги казват едно, а имат предвид друго. Недоволни са, когато им задавате едни и същи въпроси, недоволни са и когато не сте им прочели мислите. Абе, въобще все ще намерят за какво да са недоволни. Въпросът е, че дори когато ги слушате (а това не се случва чак толкова често), пак не можете да узнаете какво точно искат. Да вземем например случаите, в които казват "не". Вие, като нормални хора си мислите, че "не" означава "не", но не... Какво имат предвид жените, когато казват "не"?

1. Имат предвид "да"

Това е лесно, познавате тази ситуация. Тя е разстроена, нещо ви е ядосана, пък може  да не е конкретно на вас. Питате я дали нещо не  е наред, дали има нужда от помощ, тя казва "не", а вътрешно крещи "Да, много ясно, че нещата не са наред, глупак смотан!".

Съвет: Най-доброто, което можете да направите в този случай, е да ѝ дадете малко време или много време.

2. Имат предвид "само ако..."


Например вие искате да я подмамите в изпробването на нова поза и тя веднага казва "не", но ако я "потормозите" още малко, може и да изкопчите поне едно "Става, но само ако...". Така де, тя ще поставя условията.

Съвет: Ако и при втория път ви откаже, а не се стигне до "Добре, но само ако...", спрете да питате, ще стане по-зле.

3. "Не" като "Не, по дяволите"

Това е повече от не, защото означава, че тя е разгневена заради това, че изобщо сте се осмелили да ѝ зададете определен въпрос. Това е възмутено и сърдито "не".

Съвет: Когато знаете предварително, че приятелката ви ще се издразни страшно много за нещо, изобщо не я питайте иска ли да го направи. Освен, разбира се, ако целта ви не е да я дразните.


4. "Не" като "Не сега"

Тя може да е просто много заета или да бърза, да я хващате в неподходящия момент и затова да получавате отрицателен отговор. В този случай тя не казва "твърдо не", а "не сега".

Съвет: Научете се да различавате ситуациите и ако тя каже "не" като "не сега", по-късно пак я питайте.

5. "Не" като "Разкарай се от мен, смотаняко"

Това се случва доста често, когато сваляте мадами в бара например. Когато един мъж досажда на една жена и я пита дали ще излязат да пийнат по нещо на следващата вечер, а тя видимо не може да го понася, му казва "не", но в същото време има предвид "Не, загубеняко, няма да изляза с теб дори да си последният мъж на земята!"

6. "Не" като "не"

Има и такъв случай. Например питате я дали предпочита тази вечер да отидете на пицария, или на китайски, а тя ви казва "не". Значи не ѝ се излиза просто.

Съвет: Кажете ѝ тя да избере къде да бъдете довечера и ако предпочитаното място е у вас, то не се колебайте много, а я накарайте многократно да вика "Да, да, да" - от тези изблици, които се чуват и у съседите, сещате се.

Източник: Guyism

 

Рейтинг 5 от 5
Оценете статията

Коментари за Когато една жена казва "не"

.com

Бъди първи, който ще напише коментарНие се грижим за вашите данни и ще използваме бисквитки само, за да подобрим вашето преживяване.
OK, със светла тема OK OK, с тъмна тема тема Декларация за поверителност
!
Сигурни ли сте, че искате да изчистите списъка с любими?
ДА НЕ
ЗАТВОРИ