Иска ли ви се да убиете този дразнещ, смрадлив колега до вас?

Дразни ли ви колегата? Понякога с малките си „вредни" навици ви се иска да го убиете с камъни, нали? Спокойно, не сте единствените. Оказва се, че в почти всеки офис има поне по един дразнител, който с досадните си привички изнервя останалите. Това са установени навици, които най-често се срещат като дразнители в офиса - да си бърка в носа, да мляска, докато яде, да смърди и прочие дребни недостатъци.

 

Нервничи с крак

Енергичното и отривисто потропване с крак, когато колегата е нервен, изключително дразни останалите в офиса. Може би дори самите вие го правите понякога, без да се усещате. Този досаден навик обаче е доста натрапчив и пречи на колегите да се съсредоточат.

 

Смърди

Да смърдиш не означава, че не ползваш дезодорант или не се къпеш. Напротив, някои хора прекаляват с парфюма и в затворено помещение се получава задушлива миризма. Освен това, ароматът на дезодоранта може да не допада на колегите и когато дразнителят в офиса се е „окъпал" с него, става опасно. Същото се отнася и за лошата миризма на пот - опитвате се да дишате, опитвате се да не дишате... Нищо не помага. Кулминацията е, когато този колега дойде на вашето бюро, за да ви обяснява нещо. Е, как да не убиете смрадливия колега?!

 

Мляска, докато обядва

Не стига че обядва в офиса и умириса цялата стая на дюнер и чесън, ами на всичкото отгоре - мляска! Хрупащите храни също дразнят околните. Имайте предвид обаче, че често този, който хрупа или мляска, сам не го осъзнава. Така че помислите дали и вие самите не се храните по този начин.

 

Разпростира се навсякъде

Това може да се нарича творчески безпорядък, но определено ви дразни, когато навлезе в личното ви пространство. Освен че цялото бюро на колегата е разхвърляно, започва да завзема и вашето. Този навик дори се счита за един от най-дразнещите.

 

Мелодия на телефона

Ринг тонът на колега е с досадната мелодия от чалга песен или звучи с най-новия хит „Ооо, колко си прос". В началото може и да е забавно, но в един момент ви се иска да изхвърлите телефона му през прозореца.

За съжаление, не можете да убиете дразнещите колеги, а трябва да се примирявате с тях. Защото не можете да го изгорите с напалм и хвърлите през прозореца....а така ми се искаа...


Коментари за Иска ли ви се да убиете този дразнещ, смрадлив колега до вас?

.com

Бъди първи, който ще напише коментарНие се грижим за вашите данни и ще използваме бисквитки само за да подобрим вашето преживяване.
OK, със светла тема OK OK, с тъмна тема тема Не желая Декларация за поверителност
!
Сигурни ли сте, че искате да изчистите списъка с любими?
ДА НЕ
ЗАТВОРИ
71.81811US