Баба и Дядо

Вицове за Баба и Дядо75-годишен старец отива при лекар с молба да изследват спермата му. Доктора му дал едно бурканче и го помолил на другия ден да донесе сперма за изследване.
На другия ден стареца носи бурканчето празно.
Доктора:
- Какво става?
- Разбирате ли, докторе! Отивам си вкъщи, първо прабвах с дясната, после с лявата. След това помолих жената, тя също опита с лявата и дясната, след това с уста, със зъби. Дойде съседа, той също опита с ръце, с уста.....
Доктора:
- Как, вие помолихте съседа!!??
Дядото:
- Какво значение има, кого съм помолил. Тъпото бурканче не се отваря изобщо!!!В старчески дом старец загубил речта си. Една сутрин си седял на стола, когато минаващата санитарка забелязала, че седи наклонен наляво. Изправила го и му наредила да не мърда. Същия следобед тя пак минавала на визитация по стаите, когато видяла същия старец да седи изкривен надясно. Изправила го на стола му и пак му наредила да не мърда. Все пас, с едно на ум, два часа по-късно минала специално да го види и го заварила наведен напред. Обезпокоена, че може да падне, тя го завързала за стола му. Когато същата вечер дошла на посещение дъщерята на стареца, с ужас забелязала, че той е фиксиран с ремъци за стола.
- Но какво се е случило? – възкликнала тя.
А старецът й подал написана бележка:
- „Не ми позволяват да пърдя.“
Един дядо отишъл при доктора и започнал да се оплаква:
- Докторе, напоследък не се чувствам добре. Много съм отпаднал и нямам сили...
- Ти правиш ли още секс?
- Да, разбира се, три пъти в седмицата със жената...
- Какво значи със жената? Да не би да спиш и с други?
- Ами, да, разбира се. И с любовницата правя секс - четири пъти в седмицата.
- Ааа, затова си отпаднал. Трябва да намалиш секса.
- Ейй, докторе, благодаря ти! Аз пък мислех, че е от чикиите.