Вицове за Баба и Дядо


Седял си един старец пейката и си почивал блажено. Не щеш ли изведнъж до него в парка кацнала летяща чиния. Излязло от нея едно малко зелено човече с антенки на главата и пипалца вместо ръце. Седнало на пейката до стареца, побутнало го закачливо с едно от пипалцата и казало:
-Боц-боц!
-Ей, момче, ще ти откъсна ушите!
-Да ама ние нямаме уши
- и пак го побутнало
- "Боц-боц"!
-Тогава ще ти откъсна носа!
-Да ама ние нямаме нос
- "Боц-боц"
-Ще взема да ти откъсна пишка та тогава!
-Да ама ние нямаме пишка!
-Е как тогава се размножавате? !?
- "Боц-боц"Седял си един старец пейката и си почивал блажено. Не щеш ли изведнъж до него в парка кацнала летяща чиния. Излязло от нея едно малко зелено човече с антенки на главата и пипалца вместо ръце. Седнало на пейката до стареца, побутнало го закачливо с едно от пипалцата и казало:
-Боц-боц!
-Ей, момче, ще ти откъсна ушите!
-Да ама ние нямаме уши
- и пак го побутнало
- "Боц-боц"!
-Тогава ще ти откъсна носа!
-Да ама ние нямаме нос
- "Боц-боц"
-Ще взема да ти откъсна пишка та тогава!
-Да ама ние нямаме пишка!
-Е как тогава се размножавате? !?
-Ами ето така: Правим си "Боц-боц"Чатят си две самотни бабки - наборки, нашата Кинче и емигриралата преди години, в Германия – Гина /понастоящем Гизела/.
"Германката":
- Аз си имам приятел.
- Браво ма! И как е?
- Ами всеки вторник той идва у нас, аз му готвя айсбайн! Той носи цветя, вино и бонбони. Хапваме, пийваме, после се прегръщаме и пеем тиролски песни...
- Секс, .. таквоз - не правите ли ма?
- Оо, амчи той е импотентен, ма Кинче, пък и на нашите години…
- И аз съм горе-долу така - всеки ден след работа при мен се качва бай Иван от втория етаж. Ядем каквото съм забъркала, пием каквото е останало, после правим щур секс...
- Чукате ли са ма ???
- Какво да правим, ма Гине, ние сме прости хора, не знаем тиролски песни!...

75-годишен старец отива при лекар с молба да изследват спермата му. Доктора му дал едно бурканче и го помолил на другия ден да донесе сперма за изследване.
На другия ден стареца носи бурканчето празно.
Доктора:
- Какво става?
- Разбирате ли, докторе! Отивам си вкъщи, първо прабвах с дясната, после с лявата. След това помолих жената, тя също опита с лявата и дясната, след това с уста, със зъби. Дойде съседа, той също опита с ръце, с уста.....
Доктора:
- Как, вие помолихте съседа!!??
Дядото:
- Какво значение има, кого съм помолил. Тъпото бурканче не се отваря изобщо!!!


В старчески дом старец загубил речта си. Една сутрин си седял на стола, когато минаващата санитарка забелязала, че седи наклонен наляво. Изправила го и му наредила да не мърда. Същия следобед тя пак минавала на визитация по стаите, когато видяла същия старец да седи изкривен надясно. Изправила го на стола му и пак му наредила да не мърда. Все пас, с едно на ум, два часа по-късно минала специално да го види и го заварила наведен напред. Обезпокоена, че може да падне, тя го завързала за стола му. Когато същата вечер дошла на посещение дъщерята на стареца, с ужас забелязала, че той е фиксиран с ремъци за стола.
- Но какво се е случило? – възкликнала тя.
А старецът й подал написана бележка:
- „Не ми позволяват да пърдя.“