Вицове за Гей
Професор чете лекция на студенти по медицина. Темата е мъжкото тяло и в частност - мъжкия член. Професорът говорил за това, че мъжът с най-голям х*й е регистриран в гр. Русе. Тъкмо споменавал за размерите на това "чудовище", забелязал как млад и симпатичен студент се отправил към изхода. Лекторът се обърнал към запътилия се вратата младеж с думите:
- Колега, до първия директен влак за Русе има още 3 часа. Спокойно може да изслушате лекцията ми до край.
Един пед*раст прочел във вестник статия, в която учени от магаданския научен институт след серия от проучвания достигнали до извода, че колкото по-голямо е стъпалото на мъжа, толкова по-голям е членът му. Излезнал на улицата и вперил поглед в краката на хората. Харесал си един и го заговорил:
- Добър ден господине. Бихте ли ме боднали отзад?
- Махай се от тука бе, пед*раст!
- Ама много ви моля, аз правя научно изследване.
- Махай се, че ще ти прасна един!
- Ще дам 100 долара за услугата!
Замислил се човека. Все пак 100 долара са си 100 долара. А пък и кой ли ще разбере…
Отишли в градската тоалетна. Заел пед*раса изследователска поза. Човека си смъкнал панталоните надолу. В това време някой понечил да влезе и бутнал вратата. Човека със смъкнатите панталони залитнал напред, протегнал ръце и уцелил пед*раста право в "десетката".
- Ооооох! - простенал пед*раста.
- Що не каза, че те стягат обувките беее…
В един бар влиза хомос*ксуалист, ама съвсем леко отваря вратата, после съвсем леко я затваря, сяда на бара и казва на бармана, който бил негър, със съвсем тънък глас:
- Едно уиски.
Бармана се ядосал и казал:
- Абе ти `къв мъж си, я излез и влез пак, обаче тоз път няма да отваряш леко вратата, а със шут. Затваряш я по същия начин. Идваш, блъскаш на бара и казваш "Я дай едно уиски тука бе!".
Хомос*ксуалисът се съгласил и излязъл. Но пак влязъл по същия начин - съвсем леко отворил вратата, съвсем леко я затворил и с още по-тънък глас казал:
- Едно уиски.
Бармана се ядосал още повече и му казал:
- Я застани на моето място, аз ще ти покажа как се прави.
Барманът излязъл и след малко влязъл като танк. БАМ - шут на вратата, БАМ да я затвори, седнал на бара, блъснал с ръка и казал:
- Я дай едно уиски тука бе!
А пед*раста му отвърнал:
- На чернилки не сервираме.Трима новобогаташи седят в кафенето и обсъждат колко прекрасни деца имат.
Първият:
- Моят син е голям юнак. По моите стъпки върви. Занимава се с недвижими имоти, работата му върви супер. Прави големи пари, даже на гаджето си наскоро подари апартамент в Париж...
Вторият:
- И моят син е голяма работа. Отвори си собствен автосалон. Продава коли на поразия. И той прави големи пари. Миналата седмица подарил на гаджето си чисто ново Ферари...
Третият:
- А моят пък е банкер. Собствена банка си направи. Парите му не можеш да ги преброиш. Вчера на гаджето си дал огромен кредит, без лихва за 30 години...
В това време към тях се приближава четвърти новобогаташ:
- За какво си говорите?
- Абе, хвалим се с децата си.
- Ох, моят син стана хомос*ксуалист. Не мога да се похваля, че много се е издигнал. Обаче пък се оправя в живота, мамка му. Ей на - апартамент в Париж му подарил някой, чисто ново Ферари кара, а вчера и безлихвен кредит за 30 години му отпуснали...