Вицове за Доктори

Мъж отива на лекар с оплакване от сърбеж на оная работа. Докторът го пита за с*ксуалния му живот и той обяснява:
- Сутрин, като се събудя чукам жената. После отивам да тичам в парка. Там тича комшийката Иванова. Нея я чукам на открито. След това в службата чукам секретарката, след обед наминавам в склада. Склададжийката Стоянова е страшна пичка, и нея я чукам.
След работа разхождам кучето в градинката. Там си разхожда кучето и Стоянка. Нея също я чукам в храстите. После се прибирам и преди вечеря чукам пак жената, а след вечеря за изразходване на калориите отново правим с*кс. Обаче, да ти кажа докторе... все си мисля че оная работа ме сърби от чикиите.

Един мъж имал глист и не могъл да се излекува сам. Отишъл на доктор и доктора му поръчал да дойде с два портокала и една боза. Идва нашия човек при доктора. А той му казва:
- Сваляй гащите и се надупи.
Надупил се човекът а доктора му набутал единия портокал, после другия и накрая бозата. След това му заръчал да дойде на другия ден пак с два портокала и една боза.
На нашия човек хич не му било приятно. На другия ден поел пак с портокалите и бозата, а доктора му казал:
- Утре идваш с два портокала и две тухли четворки.
На другия ден.
- Абе докторе кво ще ме правиш бе?
- Надупи се! - изкомандвал доктора. Пъхнал му единия портокал, пъхнал му другия портокал, взел по тухла в ръка и зачакал над гъза на пациента. Глиста се подал и попитал:
- Къде ми е бозата?
Доктора тряснал с тухлите.