Вицове за Доктори

След като научил, че пациент в психиатрия е спасил живота на друг, като го е измъкнал от ваната и не му е позволил да се самоубие, директорът на лудницата повикал спасителя в кабинета си.
- Прегледах досието ви и като имам предвид геройското ви поведение, аз съм убеден, че сте готов да се приберете вкъщи. Само съжалявам, че мъжът, когото сте спасили, после се е обесил.
- А, не - възразил спасителят. - Не се е обесил. Аз го закачих да изсъхне!


Жена се оплаква на с*ксолог, че мъжът и въобще не я чука. Той и предлага стимулиращи капки тип Виагра, от които трябва да му сипе 2-3 в супата. На другия ден жената е пак при с*ксолога.
- Докторе, докторе, каква стана тя! Аз нали не виждала с*кс от месеци, вместо 2-3 капки, му сложих 20!!! Изяде си той супата - нищо, започна второто ястие и в един момент, като ме изгледа с един поглед на разярен бик, дръпна покривката от масата, тръшна ме на нея, и като ме започна - 2 часа с*кс!!! Скъса ми задника от е*ане!!! То не беше отпред, отзад, в устата, пак отзад...
- Ами супер! Нали това искаше! - казал докторът.
- Да бе докторе, е*ането беше супер и много ми хареса!!! Ама ме е срам да вляза втори път в този ресторант...


Ветеринарен доктор отива на обмяна на опит. След като се завърнал жена му го питала:
- Е, разказвай, какво видя?
- Заведоха един бик при десетина крави, дадоха му една бучка захар и като ги почна… всичките ги оправи.
- Брей - зачудила се жената - с една бучка захар, значи…
Щом си легнали двамата вечерта жената извадила захарницата и сложила на мъжа си бучка захар в устата. Свърши ли работата и той се обърнал да заспива.
Жена му извадила още една бучка и му я сложила в устата, а той в просъница казал:
- Забравила си една подробност. На бика му сменяха кравите…

?>