Вицове за Секс
Имало едно време една грозна принцеса. Ама толкова грозна, че никой не искал даже да я види. Станала за женене и нямало как - повикали феите да направят нещо, че да я вземе някой принц. Мъчили се много, докато едната от феите казала:
- През девет планини в десета, през девет блата и реки в десетото има един жабок. Намираш жабока, целуваш го и той става един готин принц, ти ставаш готина принцеса и се влюбвате.
Нямало как. Тръгнала принцесата със свитата, намерили жабока и тя го целунала. Обаче нищо не станало! Жабокът като я видял тръгнал да бяга, но тя го настигнала и започнала целувка след целувка, докато той вдигнал ръка и казал:
“Виж к’во!!! Явно с целувки няма да стане, що не пробваш с една свирка”?


Някакъв мъж спечелил в Интернет почивка в нудистка комуна. Решил да види какво е това. Било му много интересно. Заминал на почивката. Пристигнал в комуната. Дава билета на рецепцията. Там служителката му погледнала билета:
- Да. Всичко е наред. Добре сте дошъл! Събличайте се и влизайте.
Съблякъл се мъжът и влязъл в нудистката комуна. Разхожда се из парка. Там всички като него – чисто голи. Изведнъж една готина чисто гола мадама минала покрай него. Той не се сдържал и естествено веднага надръвчил байрака. Мадамата го видяла, спряла се и попитала:
- Извинете, Вие извикахте ли ме?
- Ама как – смутил се мъжът. – Не съм.
- Ама Вие сигурно сте нов тук? Сигурно не знаете? Значи, има такъв регламент. Ако някой мъж получи ерекция в присъствието на дама, това се счита, че все едно я е повикал.
- А-а-а, разбрах – смотолевил мъжът.
Мадамата го хванала за оная работа и го замъкнала в нейната квартира, и два часа - як секс. Мъжът доволен и щастлив излязъл от квартирата и отишъл в общата баня да си вземе едно душче за релакс. Докато се къпел без да иска пръднал. В този момент в банята влязъл един огромен и космат негър с огромна баданарка.
- Извинете, Вие май ме повикахте – попитал негърът?
- Ама как. Не съм – притеснил се мъжът.
- Вие сигурно сте нов тук и не знаете правилата. Ако един мъж пръдне в присъствието на друг мъж се счита че го е повикал.
Негърът хванал мъжът. Навел го и му скъсал трътката.
След няколко минути мъжът се появил на рецепцията.
- Отказвам се от почивката. Не си искам парите обратно. Но това не е за мене.
- Ама защо? Какъв е проблема - попита служителката?
- Ами, аз съм на 56 години. Получавам ерекция веднъж на месец, но пък пърдя около 20 пъти на ден!Една вечер някакъв пич се запознал с мацка в дискотека. Поговорили си малко. Рутил я известно време и след това и казал:
- Хайде да излезем на улицата да ти покажа нещо.
- Добре – казало момичето.
Излезли на улицата. Младежът се огледал наляво – надясно, дали няма някой наблизо. Като видял че няма никой, си разкопчал дюкяна. Извадил си оная работа. Хванал ръката на момичето и я накарал да му го хване с ръка.
- Какво ще кажеш? Голям е, а?!
Момичето ужасено надало писък и побягнала презглава през парка наблизо. Тича ужасена и неистово пищи. Клони я удрят през лицето. Храсталаци и късат роклята. В същото време си мисли: „Права беше мама, като ми казваше, че навсякъде е пълно с манияци. Трябваше да я послушам. Скоро ще си бъда вкъщи. Дано не успее да ме настигне и да му избягам.” Дотичала до дома си. Започнала трескаво да рови в чантичката си, за да си из вади ключовете. В този миг някой я потупал по рамото. Момичето вцепенено от страх се обърнало бавно и какво да види. Две оцъклени очи го гледат и един измъчен глас болезнено прошепнал:
- Пусни!!! ... Моля те! ... Пусни ми п*шката!