Вицове за Секс
Сексуален наказателен кодексЧлен първи: Който има връзка с чужда жена, да се наказва като бракониер.

Член втори: Който прави секс с чужда жена повече от веднъж, да се третира като рецидивист.

Член трети: Който осъществи полов акт без съгласието на жената, да се съди за нахлуване с взлом в чужда собственост.

Член четвърти: Ако някоя жена си направи пластична операция, да се накаже за това, че е изменила фасадата без разрешение от отдел "Архитектура"

Член пети: Ако някоя жена има сексуална връзка с чужд мъж срещу заплащане и използва парите за собствени нужди, а не ги внася в семейния бюджет, да се накаже за това, че не внася полагаемите се отчисления за амортизация.

Член шести: Ако мъж прави секс по кратко от 12 минути, да му се състави акт за превишена скорост от определените за това органи. Става дума за административни, а не за анатомични органи.

Член седми: Ако предпазване от бременност се осъществява по т.нар. начин "прекъснат полов акт", на мъжката страна да се състави акт за изхвърляне на отпадъци на неопределени за целта места.

2 часа през нощта. Скитник се бил запътил към кашона си под моста, където живеел и решил да мине напряко през гробищата. Изведнъж, тъкмо както ги пресичал, видял на един надгробен паметник, окъпан от лунната светлина мъж и жена да правят любов. погледал малко отстрани, приближил се, извадил си оная работа и почнал да мастурбира, обаче не издържал и отишъл при двойката и казал на мъжа:
- Извинявай, може ли и аз да се включа?
- Ми изрови си бе!