Овчар учи английски и чете монолога на Хамлет: "Ту би ор нот ту би"...

Вицове за Разни

Овчар учи английски и чете монолога на Хамлет: "Ту би ор нот ту би". Една овца изблеяла: "Бе-е-е-е". Овчарят рекъл: "Ноу бее, бът би-и-и!"