Смешни вицове Марче, намерих в джоба ти мъжки гащи! - Какво значи това?- Еee, намерил - намерил..-...

копирай
Марче, намерих в джоба ти мъжки гащи!
- Какво значи това?
- Еee, намерил - намерил..
- Носи си ги със здраве!

    
изпрати
0
копирай вица
Зима. Детска градина. Следобед. Децата се подготвят за тръгване и възпитателките и лелките помагат при обличането. Четиригодишния Ради нещо се бави с обувките и една от лелките идва на помощ. Високите обувки на хлапето влизат с мъка, сякаш са с поне два номера по-малки, но накрая, потънала в пот жената се справя, само за да чуе:
- Ама те са на обратно!...
Поглежда и се вцепенява - наистина дясната и лявата са разменени. Оказва се, че процесът на сваляне е почти толкова трудоемък, колкото и слагането. В края на краищата, обувките заемат полагаемите им се места, а Ради съобщава:
- А това не са моите обувки!...
Лелката буквално се изприщва, нервно (но далеч по-бързо, благодарение на натрупания опит) ги сваля е пита:
- А къде са твоите?
- Вкъщи. Татко ги залепи, а аз днес съм със старите обувки на батко Влади.
Едва сдържайки се да не закрещи, лелката подновява усилията по поставянето на зимното снаряжение. Когато най-после приключва, оглежда детето, после разравя и шкафчето му и със смес от надежда и отчаяние пита:
- А къде ти са ръкавичките?
- Като дойдох сутринта, ги сложих в обувките..

    
копирай вица
Привечер. Двама млади войници дават караул и обикалят по полосата около военен обект високо в планината. По едно време нещо прошумолило в храстите.
- Опа, опа, нарушител - прошепнал единият войник и вдигнал автомата.
В следващия миг от храстите изкочил огромен вампир с червени блестящи очи и се спуснал срещу войниците. Те уплашени побягнали. Единият се скрил в храстите, а другият се покатерил на едно дърво. Вампирът видял този на дървото и започнал да се катери след него. В това време другият войник в храстите изкочил навън. Прицелил се. Буум! Стрелял веднъж с автомата и уцелил вампира в левия тестис. Вампирът изпищял от болка, но продължил да пълзи нагоре по дървото към другия войник. Войникът пак се прицелил. Буум! Уцелил и вторият тестис на вампира. Вампирът пак изпищял от болка, но продължил да пълзи нагоре. В този миг войникът от върха на дървото изкрещял:
- К’во правиш бе, Петров? Цели се в главата му, а не в топките. Цели се в главата-а-а... Вампирът не пълзи към мен за да ме чука.

    
Зареди още вицове  Кафе късметче Кафе Късметче

  Случайни вицовеКратки вицове

  Ние се грижим за вашите данни и ще използваме бисквитки само, за да подобрим вашето преживяване.
  OK, със светла тема OKOK, с тъмна тема тема Декларация за поверителност
  !
  Сигурни ли сте, че искате да изчистите списъка с любими?
  ДАНЕ
  ЗАТВОРИ