Смешни вицове Значи, в Ню Йорк е забранено да се стреля по зайци от трамвая! Никакви такива - от...

копирай
Значи, в Ню Йорк е забранено да се стреля по зайци от трамвая! Никакви такива - от трамвая и пат, пат! по зайците. Те по Пето авеню ли пасат тия зайци?
Или пък, законът от Айдахо, който забранява да се ловува риба, седейки на камила. Оле, бошке! Ще рече човек, че щъкат в Айдахо табуни камили. Ама, не може да яхнеш камила и да правиш риболов, в тази позиция! Не може, колкото и да ти се ще.
То това нищо, ами в Алабама? Глоба или три дни арест, ако вземеш да връзваш алигатор към пожарен стълб! Ни- ни! Как така ще го връзваш бедния алиатор и то към пожарен стълб! Я, дай глоба тука - амаха! Ще връзвал той...
В Аляска пък имат закон, който забранява да будиш мечката през зимата, за да я фотографираш. Това пък - пълен туш! Ти представяш ли си, как са нещата в Аляска през зимата? И фотоапаратът дали ще се задейства изобщо, да не говорим за ядосания мечо, когато вземеш да го будиш по чисто фотографически съображения? Леле-мале!
В Чикаго е забранено на пожарникарите да изнасят жени от пожара, ако са съблечени. Значи, дамите, много молим, да се обличат, като пламне пожар! Иначе, никакви спасения - трябва им на пожарникарите после да се явяват на съд, за това, че пипали голи жени! Облечени и толкоз - голи не спасяваме, да си имаме уважението!
Пак в Чикаго, е забранено да се взривява ядрено устройство в чертите на града?! Е, това пък - направо да паднеш! Първо от този закон произтича, че всякакви други взривове може, само ядрен не може. И второ, не се казва след ядренния взрив къде са чертите на населеното место и къде му е юрисдикцията - папера им няма да остане. И глоба назначили 500 долара?! Къде ще се плаща глобата - това също не е ясно. Смях на буци, в каруци!
В Лос Анджелис, съществува закон, да не си бият жените, с каиши, по-широки от 2 дюйма! Не може така - ще бие, ама с един и половина дюйма! Къдя така с два дюйма? - мериш първо и после на, на! биеш законно.
Сега, обаче, ще получите пълен когнитивен дисонанс - в Индиана, числото ПИ, официално е равно на 4! Правилно прочетохте - пи е равно на 4! Какви са тия там десетични знаци, какви са тия математически алабализми? Закръгляваме го на 4 и точка! Така ами! Какво ще се стискаме там, с десетични знаци?
Та такива ми ти работи, с американските закони. Дано сте се посмели и вие, както се смях аз!

       
изпрати
0
копирай вица Урок по История!
Отишли българите при американския президент и поискали да станат поредния щат на Америка. Президентът не бил и чувал за България, та решил да я проучи. В дебелите книги прочел: "България е древна страна, с богати традиции, интересна култура и трагична робска история. Била завладяна от Римската империя и не след дълго Римската империя се разпаднала. След това попаднала под византийско робство и не след дълго Византия изчезнала от световната карта. Попаднала под османско иго, но след известно време и Османската империя се разпаднала. Била в съюз с Хитлер, но и Германия претърпяла поражение и се разделила на две половини. След това била под "приятелското" крило на Съветския съюз, но и той се разпаднал..."
Американският президент бил потресен и преклонил почтително глава пред разрушителния български гений.
И се питам, тези от Евросъюза не са ли чели този виц, или си мислеха, че на тях ще им се размине?!

       
Зареди още вицовеКафе късметче Кафе Късметче

Случайни вицове Кратки вицове
Ние се грижим за вашите данни и ще използваме бисквитки само за да подобрим вашето преживяване.
OK, със светла тема OK OK, с тъмна тема тема Не желая Декларация за поверителност
!
Сигурни ли сте, че искате да изчистите списъка с любими?
ДА НЕ
ЗАТВОРИ
338.40203US