Как се шегуват зодиите

Смехът е нужен на всеки! Как стои обаче въпросът при различните зодии?!

Овен

Определено шегите им се помнят дълго и ще улучите чувството им за хумор, ако шегите или са абсолютно буквални и повърхностни, или много оригинални и дълбоки! Много обичат да се смеят, даже само да се направите на клоун!

Чарли Чаплин е Овен, какво повече да кажем?!
 

Телец

Телците са много наблюдателни. Благонравни са, ако не се намират в някаква затруднена ситуация. Направо се спукват от смях на нечии изцепки и гафове! Няма нужда даже от много остроумие. Достатъчно е да се коментира забавно нещо нелепо и сконфузно. Имат способността да се подиграват и със себе си, доста успешно!

Близнаци

Няма да е трудно да ги разсмеете. Те са си родени с усмивка на лице. И да коментирате списък с правила за нещо, на етичните, обществени, противоречия… Каквото се сетите! Ако им разкажете виц, ще се смеят още преди края! Обичат много остроумието, което и те самите владеят с лекота! Обичат подигравките, но не очаквайте, че ще са само за тяхна сметка. Ако ще се шегувате с тях, се заредете с много чувство за хумор, и нагласа – не се сърди човече.
 

Рак

Царе на иронията и самоиронията. И приятелите много ги обичат заради това, че няма как да предвидят как точно ще изразят блестящото си остроумие и неочаквани нестандарни смешки. Обаче по-добре не си позволявайте да им показвате как се прави към тях.
 

Лъв

О, хиперболизираната, преувеличена шега е специалитетът, с който нагостяват добре и напоително. Дайте им едни хубави безмерни шеги, даже да преливат.

Дева

Те улавят дори и най-особения хумор, който може да съществува. Сарказмът може да е допирна точка с тях. Ако го владеете на ниво, абсолютно логически е да си паснете и в непринудените и директни шеги.

А за сеир, като че ли са винаги готови. Само ако може да са наблюдатели.

Ако са настроени сериозно, дайте пауза на шегите!
 

Везни

О, шегувайте се, но се пригответе вие да се смеете до припадък… А, и, не само вие, май цяла дузина, която неусетно се нарои около шегите ви…

Ако държите да оценят хумора ви, бъдете свръх оригинални. Мега умни! Ако успеете вие да ги избъзикате, но едва ли, ще ви уважават.

Ако искате да се научите на интонация, когато разказвате нещо, само се учете от тях…

Много внимание обръщат също на изказа, с който боравите!
 

Скорпион

О, шеги ли?! Заповядайте, но вие си носите последствията! Смеят се от сърце и както си трябва! Бъдете готови да се посмеете и вие!

Дайте сарказъм…, оригиналност, и въображение, иначе може и да си спестите напразните шегички!

Ако обичате черен хумор, ще се сприятелите в шегите.
 

Стрелец

На комични филми много се смеят и забавляват. Направо да ти напълнят душата!

Иначе, не се напъвайте с много оригиналност, те ценят непринудени, дори глупавати случки от деня, които ги забавляват истински.

Дайте им поле просто да коментират това, което виждат. Настава истинска сатира…
 

Козирог

За вас не знам, но те ще успят да ви разсмеят. Ще извадят смях и от трагедията. Обичат много да украсяват всяко нещо, което ще ви говорят.

Харесват черния хумор…, и арогантните вицове.
 

Водолей

Тук заложете на извисения, интелектуален, хумор. Настройте се философски, нищо, че ства дума за шеги… И ще успеете да ги зарадвате.

Те ще реагират с най-дълбоката ирония, на която са способни…

Иначе имат чувство за хумор! Ще бъбрят, докато не разсмеят всички, кой от недоумение, кой от пренапрежение на мозъка…

После ще се смеят и самите водолеи.
 

Риби

О, грейнали са за шеги, и, ги чакат с нетърпение. Тук разчитате на пълно отдаване в шегата…

Заложете на смешки, каквито и да са, но да са шеги…

 

Източник: BeU | Автор: Ники

5/5
Оценете статията

Коментари за Как се шегуват зодиите

.com

Бъди първи, който ще напише коментарНие се грижим за вашите данни и ще използваме бисквитки само, за да подобрим вашето преживяване.
OK, със светла тема OK OK, с тъмна тема тема Декларация за поверителност
!
Сигурни ли сте, че искате да изчистите списъка с любими?
ДА НЕ
ЗАТВОРИ