Телците са спокойни и уверени в себе си

Телците са спокойни и уверени в себе си. Те са традиционалисти и не обичат промените. Чувството им за собственост е силно изразено и това често ги вкарва в неприятни ситуации.

Представителите на тази зодия обичат красотата и уюта, отдава им се и изкуството. Хубаво е да успеят да катализират дарбите си в професионално занимание - тогава ще се чувстват чудесно.

Телците не са от най-приказливите, но държат на думата си и заради това си качество са много ценени от околните.

Представителите на този знак са много инатливи, трудно ще ги разколeбаете, ако си наумят нещо.

Но затова успявате и да доведете до успешен край всичко, с което се захванете. Тези хора рядко не са особено приказливи, но винаги са готови да споделят парите си с тези, които са по-нещастни от тях.

Телците са жизнени, спокойни, настойчиви, търпеливи и лоялни, но често проявяват безсмислено упорство, мудност, недоверчивост и злопаметност.

Мъжът Телец е среден на ръст, с широко лице и добре развити скули. Веждите са гъсти, а носът е голям с широки ноздри.

Дамата Телец често е застрашена от напълняване, тялото й е здраво, а бедрата широки. Лицето й е приятно, очите - изразителни.

Телците не обичат да прибързват и да премислят. Обикновено насочват сили в една посока. Не са много приспособими и не се ориентират бързо в ситуацията.

Представителите на тази зодия издържат на големи натоварвания и колегите им често започват да кръшкат от задълженията си за тяхна сметка.

Съдбата на Телеца е живот, пълен с промени и професионален възход. Подходящите области, в които може да се развие са финансови и застрахователни институции, селско и горско стопанство, естествознание, биология, изкуство, култура.

От представителите на този знак стават чудесни банкери, брокери, търговци, музиканти, певци, медицински работници и биолози.

Телците са спокойно и търпеливи. Често се приспособяват трудно, но след като си начертае един обект, преследва целта си докрай.

За да покаже най-доброто от себе си, той има нужда да бъде окyражен, стимулиран и материално заинтересован.


Коментари за Телците са спокойни и уверени в себе си

.com

Бъди първи, който ще напише коментарНие се грижим за вашите данни и ще използваме бисквитки само за да подобрим вашето преживяване.
OK, със светла тема OK OK, с тъмна тема тема Не желая Декларация за поверителност
!
Сигурни ли сте, че искате да изчистите списъка с любими?
ДА НЕ
ЗАТВОРИ
105.95107US