Овенът и Телецът

Когато Телец и Овен се обединят, партньорството им е естествен съюз на любовта на Телеца и страстта на Овена. В основата на тази връзка стои балансът.

Представителят на зодия Овен се хвърля във всичко с главата напред, докато Телецът предпочита да изчака. Телецът обича да бъде ухажван и ласкан - две понятия, които са напълно чужди на прямия, напълно откровен Овен. Едно партньорство Овен-Телец може да бъде страхотно преживяване и за двете зодии. Телецът може да помогне на Овен да овладее някои от по-глупавите си и непрактични импулси. Овенът пък може да помогне Телец да бъде по-спонтанен и приключенски настроен.

Телецът е чувствен, търпелив и нежен. Овенът е привлечен от тези негови качества. Представителят на зодия Овен вижда Телецът като скала, стабилна и лоялна опора завинаги. Телецът пък вижда в Овен способността да знае кога и как да вземе повече от живота.

Овенът понякога може да си играе с партньора си Телец, да се възползва от мързела му или да се опитва да го накара да вземе прибързани решения, но Телец от своя страна може да убеди представителят на зодия Овен да спре за малко. Овенът носи вълнението на връзката им, докато Телецът носи сигурност и романтика.

Зодия Овен се управлява от планетата Марс (страст), а Телец - от планетата Венера (любов). Венера и Марс са добра комбинация, те са двете необходими половини на една и съща монета. Символите са всеобщо признати като мъжкото и женското начало, така че тази връзка е един добър баланс.

Овенът е огнен знак, а Телецът - земен. Овен иска да поеме отговорността за собствената си съдба, а Телец иска да е уверен в своята сигурност и стабилност. Понякога Телец може да бъде собственически настроен, нещо което независимият Овен няма да толерира. Ако Овен може да убеди Телец, че връзката им е силна и че няма да си тръгне, Телец може да бъде достатъчно гъвкав и толерантен към независимостта на Овен, така че между тях да няма проблеми.

Овен е кардинален знак, а Телец - фиксиран. Във връзката им Овенът няма да излезе на глава, без значение колко здраво се опитва - така че е много по-добра идеята да не се опитва изобщо. Телецът няма да помръдне, а Овенът ще получи много повече с финес и чар (Телец обожава и двете), отколкото със спор, тъй като Телецът никога не губи. И двата знака искат да бъдат лидери в отношенията, така че компромисът при тях е от съществено значение.

Най-добрият аспект в отношенията между Овен и Телец е страстният характер на партньорството им. То е отличен баланс на енергията между мъжкото и женското начало. Контрастиращите личности и способността им да се учат един от друг, правят връзка им пълноценна.

 


Коментари за Овенът и Телецът

Славка

Връзката между тези два знака е страхотна

(YYYY-MM-DD) ⏱ 2021-09-01 23:37:12


Ние се грижим за вашите данни и ще използваме бисквитки само за да подобрим вашето преживяване.
OK, със светла тема OK OK, с тъмна тема тема Не желая Декларация за поверителност
!
Сигурни ли сте, че искате да изчистите списъка с любими?
ДА НЕ
ЗАТВОРИ