Силните и слаби страни на зодия Телец

СИЛНИТЕ СТРАНИ НА ЗОДИЯ ТЕЛЕЦ

ЧАР. Благодарение на Венера, великата жрица на любовта, която управлява вашия знак, разполагате със забележителна способност да съблазнявате.

ПРАГМАТИЗЪМ. Стъпили сте здраво на земята и изживявате пълноценно всеки миг. Черпите най-големите си радости от простите неща в ежедневието.

АРТИСТИЧНОСТ. Благодарение на вашата чувственост, се обграждате с красота, която се изразява в предмети, облекло или просто в приятна домашна обстановка, която всяка сутрин удвоява радостта ви от живота.

СЛАБИТЕ СТРАНИ НА ЗОДИЯ ТЕЛЕЦ

Вашата пристрастеност към красивото ви кара да изпадате в отчаяние, когато животът не предлага приятни изненади, които са ви толкова нужни.

ЗА ДА СТЕ ЩАСТЛИВИ

1. Възползвайте се от чара си, защото често не осъзнавате вашите козове и не ги използвате пълноценно. Грижете се за себе си и се обличайте с подобаващо внимание.

2. Не се доверявайте прекалено на прагматизма и на чувството си за конкретност, което е израз на вашия материализъм, защото това ви прави зависими от парите. За да постигнете по-голямо спокойствие, научете се да не се чувствате в състояние на несигурност, когато вашите финансови възможности не са толкова стабилни. Решението: осъзнайте, че щастието ви зависи много повече от хората, които ви заобикалят, отколкото от материалното.`

3. Опитайте се да цените това, което природата ви дарява безвъзмездно, например като скъп предмет или художествена картина. Ако условията, в които живеете, не ви позволяват да сте в контакт с природата, потърсете я сами - сигурно близо до дома ви има кътчета, потънали в зеленина, където ще можете да се заредите отново с енергия и да възвърнете радостта си от живота.

СВЕТЪТ НА ПРИЯТЕЛСТВОТО

По отношение на приятелството обикновено проявявате голяма избирателност. Трудно се доверявате на всекиго. И в това няма нищо лошо! Залагате на качеството на приятелствата, а не на броя. Но не бъдете прекалено взискателни, защото има риск да се лишите от истинска и откровена привързаност.


Коментари за Силните и слаби страни на зодия Телец

.com

Бъди първи, който ще напише коментарНие се грижим за вашите данни и ще използваме бисквитки само за да подобрим вашето преживяване.
OK, със светла тема OK OK, с тъмна тема тема Не желая Декларация за поверителност
!
Сигурни ли сте, че искате да изчистите списъка с любими?
ДА НЕ
ЗАТВОРИ
108.97994US