Тази страница не е видима в уебсайта

Как се обича Телец?

Любовните преживявания на Телеца са прости. В любовта, както и в живота, той действа на принципа „Дойдох, видях, победих”  (ЛЪВ).

Чужди са му игричките и намеците, предпочита честни и открити отношения, където щастието е просто, разбираемо и толкова земно.

Как да покорите Телеца?

Телецът не бива да бъде пришпорван. Той обича всичко, включително приятелските и романтичните отношения, да се строят на стабилна основа. Възможно е това да изисква сдържаност и търпение, но Телците ценят тези качества, понеже сами ги притежават.

Едно подсказване: направете първата крачка. Телецът бавно взима решения и ако вие не проявите инициатива, шансът ще ви се изплъзне.

Демонстрирайте им, че ви харесва тяхната компания, старайте се да ги забавлявате. Тези спокойни, невъзмутими хора се привличат към хора, които са способни да разсмеят събеседника си. Телецът ще ви се стори очарователен събеседник, интересен и заинтересуван.

Ако разказвате виц, помнете, че Телецът обича грубоватия, дебелашки хумор. По душата му са сочните шеги.

Ако се готвите да нахраните Телец, направете го качествено. Или го отведете в добър ресторант, или демонстрирайте кулинарно изкуство и сервирайте щедри порции.

Ако разговорът не върви, възползвайте се от темата, която винаги вълнува Телеца – парите. Непременно покажете ценностите си – колекция марки, редки монети, бижу от слонова кост или нефрит…

Не монополизирайте разговора. Телецът обича да говори. И не се скъпете на комплименти – похвалете дома, костюма, колата, накитите, добрия сдържан вкус, а най-важното – самия Телец.

Като цяло Телците са настроени приятелски към всички.

Някои от най-прекрасните им качества са постоянство и надеждност, което ги прави незаменими при взимане на решения. Телецът е верен и любящ и ако шансът ви събере в едно семейство с него, то вие ще се насладите на истинско спокойствие и уют.

Това предполага всякакъв вид любовна екстравагантност от страна на Телеца.

Те са идеални за създаване на семейство и някои от най-щастливите домове, които ще посетите, вероятно ще принадлежат на Телци.

Телците обичат лукса, затова няма да изоставят грижите около обзавеждането на семейното гнездо.

Те не са ревниви, въпреки че са готови да защитават близките си и на моменти са доста властни.

Телецът е човек, който е предан на семейството си. Жената Телец ще бъде перфектна домакиня, а мъжът – отличен доставчик. Тъй като те са повече от домашни птици, Телците обичат и се отдават на семейството, което е една прекрасна черта. Като любовници са изключително грижовни.

Тъй като предпочитат да глезят себе си, те няма да забравят да похарчат пари и за своите близки.

Ако имате емоционална връзка с Телец, със сигурност ще бъдете заобиколени от хубави неща, без значение дали става въпрос за чувства, или предмети.

 

Не е лесно да ги спечелите. Не са от хората, които флиртуват с всеки и на всяка цена. За тях сексът е удоволствие, но определено държат да е с правилния човек. Имат дълги периоди, в които са сами без партньор, но влюбят ли се... нещата са много сериозни. Ако спечелите сърцето на Телец, не го губете – гарантирано ще бъдете щастливи, обичани и ще получите всичко, от което имате нужда в романтичен план.

 

Може да погледнете информация в следните статии

 

Телецът в любовта: романтика и непоклатима лоялност

  • Не се говори много обаче за Телците като любовници – а истината е, че хората от този знак притежават такава лоялност, каквато никоя друга зодия не може да конкурира!

Как обича и каква е в ЛЮБОВТА зодия Телец

  • Те са ТРУДНИ! Много трудни за "превземане". Премислят всичко по 100 пъти, за да са сигурни, че никой няма да разбие сърцето им. Няма да ви допуснат лесно до себе си, а вие трябва да положите усилия, сякаш завземате крепост.


Коментари за Как се обича Телец?

.com

Бъди първи, който ще напише коментарНие се грижим за вашите данни и ще използваме бисквитки само, за да подобрим вашето преживяване.
OK, със светла тема OK OK, с тъмна тема тема Декларация за поверителност
!
Сигурни ли сте, че искате да изчистите списъка с любими?
ДА НЕ
ЗАТВОРИ