Тази страница не е видима в уебсайта

Какво да подарим на Телец за Коледа?

Телецът, като един непоправим ценител на лукса и разкоша. Той е наистина прецизен във вкуса си към подаръци..

Каквото и да вземете за представител на зодиакалния знак Телец, то задължително трябва да е скъпо или да е обвързано със специална изненада, която да „разтопи“ сърцето му.

Ако пък е придружено с мъничка кутия ръчно изработени десертчета и бутилка марков алкохол, значи сте уцелили не правилния, а перфектния подход към Телеца.

Те са големи любители на природата, така че всяка една дейност на открито би ги зарадвала. Например екскурзия до някое място, на което не са били досега, а винаги са искали да видят. Въпреки че са винаги прехласнати по нещо, даже и леко разсеяни, Телците са големи спестовници и един ваучер за пазаруване в любимия магазин би ги зарадвал много. Не на последно място, те са ценители на бижутата, така че луксозно колие или часовник никога няма да е грешка.

Земната зодия ще се зарадва както на традиционен и класически подарък като луксозна козметика или спа процедура, 

Можете да им вземете и нещо малко, но зашеметяващо, като писалка със златно перо, настолен часовник, рамка за снимки, тайнствена фигурка...

Те са почитатели и на качествената козметика, оригинални дискове с музика, внимателно подбрани вина/шампанско, както и градински растения, притежаващи силно ухание, което ще им напомня за вас.

Телецът ще оцени високо и дар за домашния им уют и интериор, а също така и армаган, който вдъхновява сетивата им – най-вече обонянието.

И не забравяйте – Телецът обича да получава практични, но скъпи подаръци. Притежава ли такъв от вас, ще си гарантирате завинаги титлата „любимец“ в сърцето му.


Коментари за Какво да подарим на Телец за Коледа?

.com

Бъди първи, който ще напише коментарНие се грижим за вашите данни и ще използваме бисквитки само за да подобрим вашето преживяване.
OK, със светла тема OK OK, с тъмна тема тема Не желая Декларация за поверителност
!
Сигурни ли сте, че искате да изчистите списъка с любими?
ДА НЕ
ЗАТВОРИ
92.17596US