Зодия Телец - стабилният знак с железни нерви

Телец е земен, неподвижен и женски знак. Като женски, е по-сдържан, търпелив и прибран, като неподвижен е устойчив, последователен и задълбочен, но е възможно да му липсва маневреност и гъвкавост, а като земен е практичен, реалист и умее да вижда нещата такива, каквито са.

Земният елемент има способността да създаде добрата и вярна форма, за да може съдържанието в нея да се съхрани и да развие потенциала си.

Телецът има отношение към физическия свят, към материята. От това как се отнасяме към тялото си, зависи как ще живеем и съответно как ще се отнасяме към всичко, което ни заобикаля. Важно е да се развие присъственост тук, където се намирате, а най-вече в своето тяло.

Телецът има умението и нагласата да стабилизира и окрупнява нещата, може да оцени реално колко струва нещо и какви усилия са необходими за постигането му.

Телците са много добри скулптори, строители, архитекти, с идеално усещане за пространството. Интуитивно знаят къде какво е необходимо да се направи и нищо не е самоцелно. Добри са в правенето на бизнес.

Телецът е най-устойчивият знак в зодиака - има потенциала да се захваща с големи, мащабни и дългосрочни проекти. Много издръжлив и търпелив, действа фундаментално.

Родените под този знак имат отношение към храната- много добри кулинари и гастрономи. 

Да живееш във всеки един момент, присъствайки сто процента там, където си, и да се наслаждаваш на живота- това е, на което ни учи архетипът на зодия Телец.

 


Коментари за Зодия Телец - стабилният знак с железни нерви

.com

Бъди първи, който ще напише коментарНие се грижим за вашите данни и ще използваме бисквитки само за да подобрим вашето преживяване.
OK, със светла тема OK OK, с тъмна тема тема Не желая Декларация за поверителност
!
Сигурни ли сте, че искате да изчистите списъка с любими?
ДА НЕ
ЗАТВОРИ
78.56798US