Зодия Телец е типичният представител на земните знаци

Зодия Телец е типичният представител на земните знаци. Представителите им са добронамерени, земни, обичащи материалното, но все пак не го поставят като самоцел. Те не са лицемерни и умеят много добре да разбират човешките слабости и грешки. Ако успеете да спечелите доверието им и станете приятели с тях, то това ще бъде за цял живот. Много рядко ще откриете измежду тях жестоки хора или отмъстителни такива.
Телецът обича сигурността и всички видове материалните облаги. Те определено ценят парите, както ценят вещите и семейството си, но в никакъв случай не можем да кажем за тях, че са скъперници. Тe се впечатляват винаги от крупното. Колкото по-голяма по размери е една вещ, толкова им прави по-силно впечатление. Рано или късно представителите на тази зодия постигат това, което искат в материален план, може да е бавно и плавно, но постоянстват в целите си. Упорити са до безкрай.

Представителите на тази зодия не обичат да говорят много, рядко можете да ги видите да избухнат. Те търсят партньор в живота си, който да ги уважава, зачита и в същото време романтичен. Те са доста спокойни като натура. Често пъти в този знак се раждат изключително красиви хора. Тяхната красота е земна и естествена.
Спокойни и уверени в себе. Определено се придържат към някои свои норми и традиции. Промените не са по вкуса им и трудно се решават на тях. Имат силно изразено чувство за собственост, което на моменти може да е в повечко. Те не са от най-приказливите, но когато кажат нещо и обещаят, държат на казаната дума и го изпълняват - невероятно ценно качество у тях.
Постоянни са, не само в убежденията си, но често и в своите заблуди. Ако са решили нещо, никой и по никакъв начин не може да ги разубеди. Но и поради тази причина успяват да доведат нещата до успешен край. В любовта очакват от партньора пълно отдаване и преданост. Обичат много да ги глезят и да са заобиколени от красота и лукс. Обичат да си угаждат и да си доставят всякакви удоволствия и глезотийки.

Положителните качества на Телец:

Спокойствието, настойчивостта им, огромното им търпение, услужливостта им, голямата лоялност и всеотдайност.

ОБИЧАТ – комфорта, собствеността, парите, доброто ядене, пиене, елегантността, хубавите вещи и хармоничната обстановка.
МРАЗЯТ – неудачниците, колебанието, бързите промени.
СИЛАТА им е в постоянството и търпението.

Телецът най-силно притежава качества като упоритост, твърдоглавост, практичност и устойчивост. Най-търпеливите от зодиака, най-издръжливите и най-самоуверените. И именно затова те постигат всички свои набелязани цели и планове.
В този зодиакален знак се раждат най-волевите хора. Обожават да си доставят светски радости и удоволствия. С пълна шепа вземат от всичко, което може да им донесе комфорт и уют. Търпеливи до безумие, не се поддават лесно на промяната и на всичко ново. Когато защитават някоя кауза, в която вярват, никой за нищо на света не може да ги отклони.
Изцяло може да им се доверявате, защото са истински приятели. Но в същото време, много внимават кого да допуснат до себе си като приятел, предпазливи са в това отношение. С меки и нежни чувства, всеки може да стигне до сърцата им. На моменти могат да бъдат и много потайни и саможиви. Обожават природата. Те са повече изпълнители, отколкото ръководители. Имат изключително доверие в себе си и знаят какво могат и какви качества притежават. Родени благородници, наистина заслужават определено уважение. Могат да бъдат много ревниви и малко повечко мързеливи.

Ивелина Рускова


Коментари за Зодия Телец е типичният представител на земните знаци

.com

Бъди първи, който ще напише коментарНие се грижим за вашите данни и ще използваме бисквитки само за да подобрим вашето преживяване.
OK, със светла тема OK OK, с тъмна тема тема Не желая Декларация за поверителност
!
Сигурни ли сте, че искате да изчистите списъка с любими?
ДА НЕ
ЗАТВОРИ
77.20804US