Как обича и каква е в любовта зодия Телец

Телците са очарователни, когато са заобиколени от хора и умеят да проведат приятелска беседа с всеки, независимо от социалния му статут, професия или интереси. Те предават спокойствие и сигурност на околните и винаги намират тема за разговор. Не са душата на компанията, но никоя компания не може без тях.

Не обичат промените и преследват целите си, колкото и време да им отнеме. Затова, ако Телец се влюби във вас, а вие се колебаете дали го харесвате или не, то почти сигурно е, че той ще ви накара да се влюбите в него. И няма нищо случайно... Телците си имат своите трикове, макар и да не ги осъзнават.

Те са ТРУДНИ! Много трудни за "превземане". Премислят всичко по 100 пъти, за да са сигурни, че никой няма да разбие сърцето им. Няма да ви допуснат лесно до себе си, а вие трябва да положите усилия, сякаш завземате крепост.

Телецът умее да обгражда с внимание любимия човек, специалист е по романтични жестове и ще се бори за вас, докато ви спечели, ако случаят е такъв. И след това ще продължи да ви обича по същия начин. Изненадите им край нямат. Те са мечтатели и за това правят всичко с любов и внимание, влагат сърцето си във всичко, което правят.

Той се ужасява от разделите. За него семейството е всичко! Обичат дома и мечтаят един ден да имат най-щастливото и здраво семейство на света. За това правят всичко, за да постигнат целта си.

Като земен знак, той обръща голямо внимание на секса, като задължителен елемент от една пълноценна връзка. На пръв поглед може да са милички и добри, но не бихте предположили какъв огън са в секса. Истинско удовоствие е да откриваш всички скрити страсти на Телеца.


Коментари за Как обича и каква е в любовта зодия Телец

.com

Бъди първи, който ще напише коментарНие се грижим за вашите данни и ще използваме бисквитки само за да подобрим вашето преживяване.
OK, със светла тема OK OK, с тъмна тема тема Не желая Декларация за поверителност
!
Сигурни ли сте, че искате да изчистите списъка с любими?
ДА НЕ
ЗАТВОРИ
98.89698US