За жената Телец и Телецът

За жената Телец

Жената Телец е най-силната жена от зодиака. С нея шега не бива. За разлика от другите 11 зодии, каквото виждаш с жената Телец е точно каквото получаваш - няма скрито и покрито.

Дамите с този зодиакален знак се стремят към баланс в живота. Те обичат природата и искат да живеят в комфорт и цветно обкръжение.

Представителките на зодия Телец са нежни и грижовни. Освен това те са разумни и търпеливи - качества, които са им много полезни.

Жената Телец обича сигурността и би била предана майка. Поради тази причина тя предпочита да остане в познатия коловоз, отколкото да предизвика неизвестната промяна. Хубавото е, че представителките на тази зодия се учат бързо и съществува малка вероятност да повтарят една и съща грешка два пъти.

Не си представяйте обаче една прекалено спокойна личност - жената Телец има няколко основни становища, които не би могла да промени. Въпреки спокойната си личност има вероятност да се възпламени и то доста бурно, ако прекалите с търпението ѝ. Жената телец има недостижима сила, когато става въпрос за решаването и на най- тежките емоционални проблеми.

Дамите с този зодиакален знак се стремят към баланс в живота. Те обичат природата и искат да живеят в комфорт и сигурност.

Имат остро развито чувство за хармония във всичко. Също и забележителен вкус. Обичат дрехи от качествени и естествени материали. Предпочитат това, което може да се носи дълго време и винаги е модерно.

И макар да са умни, както всеки друг Телец нямат желание да се доказват пред своите приятели. Те по-скоро биха оставили околните да изпъкват и биха се проявили само в точните моменти.

Жената Телец обича сигурността и би била добра майка. Поради тази причина тя предпочита да остане в познатия коловоз, отколкото да предизвика неизвестната промяна (Телците не харесват бързата промяна). Хубавото е, че представителките на зодията се учат бързо и съществува малка вероятност да повтарят една и съща грешка два пъти.

Жената Телец се нуждае от стабилност и сигурност. Тя дава много себе си, но и очаква същото в замяна. Мрази, когато нейния партньор не е директен и е подведен от несигурността в бъдещето. Тя е подкрепяща, обичаща и отдадена, но е почти невъзможно да спечелиш доверието и отново, след като веднъж то е загубено. Може да отнеме малко време, за да може жената Телец да те обикне, но трябва да и покажеш стабилност и обожание. Грижи се за нея и тя ще бъде твоя!

Ако се почувства недооценена, то тя ще намери друг, който да я оцени.

 

Телецът

Телецът е носител на пълнокръвие, упоритост, твърдоглавие. Противоположен на Овена, дава предимство на всичко материално  и практично. Търпеливи, издръжливи и самоуверени, хората от тази зодия търпеливо чакат да оберат плодовете на своята работа. Упорито се стремят към постигане на целта, която са си поставили и знаят как да запазят и увеличат постигнатото. Те са упорити и спрямо съдбата, трудно се подчиняват и не позволяват на другите да се месят в техните намерения. В този зодиакален знак се раждат най-волевите хора. Обичат собствеността си и материалното обезпечаване. Добросъвестни и практични, светските радости и удоволствия не са им чужди. Умеят да се владеят, но ако прелее чашата на търпението, изпадат в ярост въпреки вроденото им добродушие.
Не се поддават лесно на нововъведения. Защитници на това, в което вярват. Човек може да им се довери. Отношението си към хората определят по симпатии, понеже малко познават и разбират тяхната психология. Много предпазливи са в избора си на приятели, но въпреки това често този избор не е сполучлив. С любов и приятелство човек лесно може да ги спечели. Ученолюбиви и любознателни.

 

Какъв приятел е Телеца?

Телците пазят ревностно приятелите си. Те се доверяват трудно, така че се въоръжете с търпение, докато ви допуснат наистина близо до себе си. Знайте, че представителите на зодия Телец ще направят всичко за приятелите си. Върнете им жеста, като ги обграждате непрекъснато с внимание и не ги пренебрегвате. Зодия Телец създава силни приятелства с другите земни знаци, с водните също могат да изградят стабилна връзка, рядко се разбират с въздушни знаци, а с огнените се получава взривоопасна комбинация.

 

По принцип за зодиите

 

Земя (Телец, Дева, Козирог)

Здраво стъпили на земята, тези хора правят схеми и планове, докато останалите само мечтаят. И, ако другите са се поддали на отчаянието и усещат чувство на безизходица, погълнати от финансовата криза, „земните" никога не падат по гръб и винаги намират изход от ситуацията. Такива хора рядко мечтаят, те искат реални резултати и притежават нужното търпение и сили, за да ги постигнат. Отличават се с вродено разбиране за света и трудно се плашат от каквото и да е било. Не униват, не падат духом и се борят със всички сили докрай, за да получат своето.

 

Вода (Рак, Скорпион и Риби)

Тези хора са изцяло отдадени на сетивното. Имат невероятно шесто чувство и понякога чак плашат с прозорливостта си. Не се чудете как и откъде, те просто знаят. За себе си обаче рядко говорят и малко разкриват. Може би си мислите, че сте ги опознали в моментите, когато са емоционално нестабилни, но това е само заблуда. И отворената книга отново сте само вие. Ако обаче искате да разберете какво е истинска любов, обърнете се към воден знак и си вземете спасителния пояс, защото има риск да се удавите! 

 

Въздух (Близнаци, Везни и Водолей)

Те винаги са над нещата. Не обичат да се намесват в живота на околните, както не допускат и околните да се намесват в техния. Не дават съвети и не искат такива. Твърдо убедени са, че в този свят никой на никого не е длъжен. Не са дребнави, дори напротив. Въздушните знаци са присъщи на много широко скроени личности. Ето защо, трудно бихте ги трогнали със сълзи и лични драми. Ще ви помогнат със сигурност, но едва ли ще ви съчувстват.

 

Огън (Овен, Лъв и Стрелец)

Огнените хора са спонтанни, енергични и винаги приливат от енергия. Те не обичат да се застояват дълго на едно място и не бива да го правят. Родени са да опознават и побеждават. Онова, което най-много ги плаши е скуката и застоят. В любовта не понасят златната среда. Огнените хора горят до край, макар и понякога да изпепеляват всичко по пътя си. Притежават висок дух, самоуважение, ентусиазъм, непреодолимо желание за себеизява, както и огромен стремеж към свобода. Никога не правете грешката да ги спирате или принуждавате да правят нещо против волята им - ще си изпатите!

 

Автор: Иван Георгиев (човекът без фейсбук)

 

 

 

 

 

Рейтинг 5 от 5
Оценете статията

Коментари за За жената Телец и Телецът

.com

Бъди първи, който ще напише коментарНие се грижим за вашите данни и ще използваме бисквитки само, за да подобрим вашето преживяване.
OK, със светла тема OK OK, с тъмна тема тема Декларация за поверителност
!
Сигурни ли сте, че искате да изчистите списъка с любими?
ДА НЕ
ЗАТВОРИ