16 неща, които само един истински Телец би разбрал.

Телците са наистина специални и имат свои собствени идеи и представи.

На другите те често им изглеждат неясни и заплетени, но Телците имат ясна представа в главата си за своите желания и нужди, и знаят точно какво правят.

 

1. Да не показваш емоции, не значи, че не изпитваш такива

Телците са известни със своето спокойствие. Но то е само на повърхността. Това, че не демонстрират своите емоции, не значи, че те не бушуват вътре в тях. Като знак, който е под влиянието на Венера и Луната, Телците всъщност често се чувстват като емоционална развалина. Просто са свикнали да го прикриват, защото не обичат да товарят другите с проблемите си.

2. Най-трудно е да НЕ се примириш

Повечето хора лесно се примиряват със занижените стандартни. И успяват да бъдат щастливи с тях. Но не и Телците. Техните очаквания винаги са високи, особено когато става дума за нещата, за които мечтаят и за които се борят. Телците просто искат всичко да е такова, каквото го виждат. Защото знаят, че могат да го постигнат. Това е похвално, но... и много изтощително.

3. И рутината има своя чар

Вярно е, че промяната е неизменна част от живота, но за Телците тя определено е източник на стрес. Те не обичат да бъдат поставяни в нови ситуации, към които тепърва трябва да са адаптират. Телците се чувстват най-добре, когато животът им е подреден. Това им създава усещане за хармония и вътрешен мир.

4. Лоялността е най-важното качество за всяка връзка и за всяко приятелство

Телците са пословични със своята вярност. Те винаги ще бъдат там, до хората, които обичат. Ще подадат ръка, когато другият има нужда от подкрепа. Ще го изслушат, когато има нужда да разкрие сърцето си. И няма да си тръгнат. Няма да изберат някой друг, само защото в момента им се струва по-интересен, по-забавен, по-обещаващ. Щом ви подарят сърцето си, Телците няма да си го поискат обратно.

5. Да работиш здраво не е въпрос на необходимост, а на избор

Телците се раздават. Изцяло. Не само за хората около себе си, но и за проектите, с които се захващат. Посвещават се на идеята и дават всичко от себе си, за да я реализират. Ако работите с Телец, може да сте спокойни - той ще свърши сам всичко, от А до Я. Ще проучи, ще планира и ще изпълни, каквото е необходимо. Без да се оплаква. Без да се опитва да се скатае. Без да го прави дори в името на кариерата. Единственият му стимул е разбирането, че така е правилно.

6. Да направиш подарък е по-хубаво, отколкото да получиш такъв

Телците просто обожават да правят подаръци. И изборът им винаги е превъзходен. Те сякаш наистина успяват да влязат под кожата на човека, когото искат да зарадват. И затова успяват да подберат най-подходящия за него подарък. Нещо повече - поднасянето на подаръка за тях е истинско изкуство. Ще разберете за това по опаковката, по картичката, по всичко...

7. Тактилността е важна

Телците са много чувствителни на тема докосване. Те наистина могат да се влюбят в меката материя, която обгръща тялото им. За тях това е като прегръдка, която усещат през целия ден. Същото важи и за декорацията в дома им. Телците обичат да се обграждат с материи, които сякаш галят кожата ти и ти носят усещане за релакс.

8. Търсите съвет от приятели, но в крайна сметка слушате само себе си

Всички Телци знаят как да решат проблема, с който се сблъскват, но няма да предприемат нищо, докато не си поговорят с приятел за това поне 16 часа.

9. Хората си мислят, че сте песимисти, но вие всъщност сте просто реалисти

Може би не виждате чашата като полупълна, но затова пък сте наясно, че уискито в чашата ви свършва и че ще ви трябва още! Ето в това е разликата!

10. Не разбирам защо някои хора трябва да бъдат перфекционисти

Ето един пример, който описва колко сте практични, а не сте перфекционисти: Въпреки че сте поканени на купон, който има изгледи да се превърне в пълна скука, няма да си тръгнете, а ще извлечете максимума от него.

11. Хората никога няма да разберат как може да сте толкова независими

Телците не се нуждаят от никого, функционират прекрасно сами със себе си и страхотно се забавляват. Ходенето на пустинен остров, за тях не би бил никакъв проблем, защото и там чудесно ще си прекарат, ще се забавляват и ще им е готино!

12. На пръв поглед хората решават, че сте студени, но зад тази маска се крие едно прекрасно, топло и нежно същество

От всички зодиакални знаци, Телците може би изглеждат най-студени, като за нищо на света не може да се докоснете до тях. Въпреки това, само техните приятели знаят колко любов, чувства и топлина се крият в техните сърца!

13. Приятелите във всеки един момент могат да поискат услуга от вас, защото сте готови да дадете всичко, което имате, ако това е необходимо

Пари, разговор, дрехи, време ... Предлагате на приятели си всичко, което имате, и те знаят, че могат да разчитат на вас за всяка дреболия.

14. Приятелите знаят, че когато ви споделят някаква тайна, тя ще остане тайна завинаги

Гадже, приятелка, семейство ... който и да се опита да изкопчи някаква тайна, която са ви поверили приятелите, няма да успее. Дори и да става въпрос за най-вкусния шоколад, няма да кажете и думичка.

15. Нямате време за сантименталност... (тя изобщо не е вкусна, нали?)

Щом се намеси сантиментът, веднага се отказвате от любовта, докато не намерите човек, на когото можете да се доверите на 100%. Не е честно, но така правят Телците.

16. Когато нещо ви дойде на ум, не спирате, докато не го изпълните!

Браво, упорити Телци, благодарение на упоритостта и ината си, няма цел, която не можете да осъществите.

 

 


Коментари за 16 неща, които само един истински Телец би разбрал.

.com

Бъди първи, който ще напише коментарНие се грижим за вашите данни и ще използваме бисквитки само за да подобрим вашето преживяване.
OK, със светла тема OK OK, с тъмна тема тема Не желая Декларация за поверителност
!
Сигурни ли сте, че искате да изчистите списъка с любими?
ДА НЕ
ЗАТВОРИ