Тази страница не е видима в уебсайта

Да посрещнем празниците с вяра и доброта. Весела Коледа!

Толкова е красиво и бяло. Най-хубавата част от годината, в която си малко по-добър, по-усмихнат и щастлив. Мисля си как един празник може до неузнаваемост, да промени някого към по-добро! Коледа! Един от най-красивите и светли празници!

Ура! Коледа, Коледа! Ще имам много подаръци.

Много хора си мислят, че Коледа е само подаръци. Какво искам аз за Коледа? Не искам скъпи подаръци. Искам любов, достатъчно поводи за усмивки и щастие. Искам здраве и истински приятели. Искам мама, тате и моята сестричка да са винаги до мен. Да бъдат щастливи, защото така и аз ще бъда щастлив. Всеки да потърси в себе си искрата на доброто. Ние го носим в нас. На Коледа доброто слиза на земята. Сега е момента да го покажем! 

Идат празници. Иде времето да преосмислим последната си една година и да видим какво сме успели или не сме успели да постигнем.

Нека празниците ни вдъхнат повече вяра в собствените сили, надежди за по - добри дни и много кураж, за да преследваме мечтите си.


Коментари за Да посрещнем празниците с вяра и доброта. Весела Коледа!

.com

Бъди първи, който ще напише коментарНие се грижим за вашите данни и ще използваме бисквитки само за да подобрим вашето преживяване.
OK, със светла тема OK OK, с тъмна тема тема Не желая Декларация за поверителност
!
Сигурни ли сте, че искате да изчистите списъка с любими?
ДА НЕ
ЗАТВОРИ