LZ1OOT

Радиолюбителят е физическо лице, което притежава разрешение за правоспособност на радиолюбител за осъществяване на радиолюбителска дейност, или притежава хармонизирано радиолюбителско свидетелство (HAREC), където без материален интерес и за собствени нужди осъществява електронни съобщения чрез радиосъоръжения от любителска радиослужба.

ВАЖНО!

За осъществяване на радиолюбителска дейност в България е необходим лиценз от Комисията за регулиране на съобщенията. Нарушителите се наказват с лишаване от свобода до 5 години, по чл. 348 от Наказателния кодекс.

Гражданската радиовръзка е частен вид радиолюбителска дейност, за която не се изисква официален лиценз.

 

 

 "Наръчник на радиолюбителя" - издателство Техника

https://hose.brandmeister.networkhttps://repeaters.lz1oot.com/pozivna.phphttps://repeaters.lz1oot.com/https://www.ariss.org/current-status-of-iss-stations.htmlhttps://www.voacap.com/qth.htmlhttps://www.voacap.com/hf/https://www.radartutorial.eu/03.linetheory/tl06.en.htmlhttps://www.cdt21.com/design_guide/impedance-and-standing-wave-ratio/https://www.everythingrf.com/rf-calculators/return-loss-to-vswr-calculatorhttp://77.85.192.92/ipsc/index.htmlhttps://lz1oot.com/radio_codes.htmlhttps://radioid.net/https://aprs.fi/http://testove.repeaters.bg/homehttps://crc.bg/bg/rubriki/143/testove-za-provejdane-na-izpiti-za-pravosposobnost-na-radiolubitelihttp://crc.bg:8080/ords/f?p=923:1666:1916183909904812::NO:RP::http://www.bfra.bg/https://lz.free.bg/http://repeaters.lz1ny.net/cgi-bin/repeaters.py

Добави линк

НЕ СЪМ РОБОТ

 

 



Firmware за Radioddity GD-77



Гражданската радиовръзка е система от фиксирани радиочестоти в диапазоните CB














Ние се грижим за вашите данни и ще използваме бисквитки само за да подобрим вашето преживяване.
OK OKOK, но с тъмна тема темаНе желая Декларация за поверителност
!
Сигурни ли сте, че искате да изчистите списъка с любими?
ДАНЕ