Най-сваляни вицове


Вие сериозно, ли? Кой сега яде маруля? Кой я реже, като касапин? Вече всички консумираме салата айсберг. Късаме я внимателно с ръце под звуците на специална мантра. След това се молим за всички разпокъсани витамини, минерали и соли. Бързо избърсваме сълзите си, да не пресолят салатата, която вече сме осолили с хималайска сол на няколко милиона години. Балсамовият оцет от северния склон на южна Италия, от смачкани гроздови чепки, брани по новолуние от 40 годишни девствени италианки, само той може да овкуси салата така, че да задоволи дори изтънчения садистичен вкус на шеф Ангелов и той ще престане да врещи, като изоглавен. След това прибавяме сок от лайм, ДА лайм, не някакъв презрян, пле*ейски лимон. Разбъркваме всичко задължително обратно на часовниковата стрелка, за да не се разбъркат електромагнитните полета на Х-бузоновите частици в салатата. Готовата салата консумираме само с подходящи софистикирани питиета- смути, Бейлис, в краен случай- вино от малини.


Заекът седи на брега на езерото и пуши ганджа. Излиза от водата бобърът:
– Зайо, какво правиш?
– Пафкам трева, Бобър!
– Е-е-е, яко, дай да си дръпна и аз!
– ОК, Бобър, ама знайш ли к`во – дръпни си хубаво, гмурни се, изплувай е-е-ей там до другия бряг и там издишай, да те резне хубавичко...
– Добре, Зайо, точно така ще направя!
Дръпва бобърът яко, гмурва се, изплува на другия бряг, издиша – кеф. Гледа – там седи хипопотамът:
– О-о-о, Бобър, к`во става?
– Трева, Хипо, страшно яка!
– Еха-а, я дай да дръпна и аз!
– Не е тук, Хипо, на другия бряг при Зайо е.
– А-а-а, и аз отивам!
Гмурка се хипопотамът, отива към другия бряг. Там заекът вече яко се наковал, лежи размазан и зяпа към водата. От езерото се подава хипопотамът. Заекът го вижда, очите му се разширяват от ужас, скача и почва да крещи:
– Бобър, какво правиш, бе – издишай, копеле, издишай!!!