Безкрайни вицове

Внимание!

Тази страница съдържа обединени 200 обикновени страници тип "случайни вицове" (общо 3000 вица). Странициране няма. Също така няма да споменаваме, че това е клопка причиняваща безумно скролиране, за да стигнете до края на страницата ;) Докато скролирате ще се покаже бутон със стрелка () в долния десен ъгъл, с който можете да се върнете в горната част на страницата.


Учителката завела децата на един строеж да видят, как чичковците строят нови сгради. Не щеш ли обаче се случил нещастен случай. Един строител паднал от стълба и се пребил. Учителката събрала децата в училище, да изяснят защо се е случило така и да се извлекат нужните поуки.
- Кажи, Марийке! Как мислиш? Защо чичкото падна от стълбата?
- Ами сигурно не е спазил мерките за безопасност.
- Много добре, Марийке! – казала учителката. - Ами ти Пепи, какво мислиш?
- Ами възможно е чичкото да е пил алкохол преди да отиде на работа.
- М-м-м добре! Възможно е. Ами ти Иванчо! Как мислиш? Защо чичкото строител падна от стълбата?
- Чичкото падна от стълбата защото псуваше майка ми.
- Така ли? – удивила се учителката. - И защо мислиш че това е причината?
- Ами аз сам го чух да крещи: „Ей, малкия! Мамицата ти! Престани да друсаш стълбата!”По време на урок учителката се опитва да втълпи на децата:
- Деца, по строителната площадка, трябва да се ходи с каска. Познавам едно дете, то ходеше по строежа без каска и на главата му падна тухла. Момчето попадна в болницата. Също така знам едно момиче. Та ходеше по строежа с каска и на главата й също падна тухла. Тя се засмя и си тръгна.
От задните чинове се чува глас:
- И аз я познавам тази девойка. Тя живее в нашият блок. И досега ходи и се смее...