Безкрайни вицове

Внимание!

Тази страница съдържа обединени 200 обикновени страници тип "случайни вицове" (общо 3000 вица). Странициране няма. Също така няма да споменаваме, че това е клопка причиняваща безумно скролиране, за да стигнете до края на страницата ;) Докато скролирате ще се покаже бутон със стрелка () в долния десен ъгъл, с който можете да се върнете в горната част на страницата.


Снежанка се оженила. След сватбата, двамата с принца се оттеглили в покоите на принца. Джуджетата били много любопитни, какво ще последва. Качили се едно върху друго, а най-горното гледало през прозореца и разказвало на другите какво се случва:
- Принцът се съблече гол!
- Леле, леле... - викали джуджетата.
- И Снежанка се съблече!
- Малеии... мале!
- Принцът го намаха!
- Божееее, боже!
- Принцът се изпразни!
- И аз, и аз и аз...
А най-долното джудже дето гледало все нагоре:
- Пу, пу, пу, замазахте ми очите бе!

Иванчо и баща му вървят по улицата и по едно време минали покрай една сграда със спуснати пердета и червени фенери отпред.
- Тате, тате, каква е тази сграда?
- Никаква. Върви - казал засрамен бащата.
- Кажи ми де. Каква е тази сграда?
- Сега ти е рано. Като пораснеш, ще разбереш.
Прибрали се вкъщи. Но Иванчо го мъчи любопитството. Промъкнал се тайно до портфейла на баща си. Гепил 20 лева и се измъкнал от вкъщи. Отишъл веднага до сградата с червени фенери. Влязъл вътре. Там го посрещнала една дебела госпожа по пенюар.
- Какво искаш бе, момче?
- Имам 20 кинта - казал Иванчо. – Какви работи предлагате тук? Искам да ги ползвам.
- Чакай малко - казала госпожата и отишла в една задна стая.
Там бил баш шефът. Госпожата му казала, че някакво хлапе е дошло с 20 лева. Какво да прави? Шефът помислил и и казал:
- За вечеря поръчахме палачинки. Мисля че са останали няколко. Дай му ги и го отпрати.
Госпожата се върнала при Иванчо и му донесла 6 палачинки.
- Палачинки предлагаме тука - му казала тя.
Дала му палачинките. Взела му 20 лева и му върнала ресто 17 лева. Иванчо се прибрал вкъщи. Баща му вече бил разкрил кражбата от портмонето и бягството на Иванчо и бил побеснял.
- Къде ходиш бе, келеш?
- Тате, тате, няма да повярваш. Ходих до оная къща с червените фенери. Дадох им 20 кинта. Те ми върнаха ресто 17 и в същото време се облажих със 6 парчета. Толкова бях настървен, че две ги оправих още на тротоара.Всеки път, като се обадя за проблем с интернета ме питат:
-А рестартирахте ли модема?
-Да, рестартирах го!
-А компютъра рестартирахте ли?
-Да, и него рестартирах!
-Аха, а рестартирахте ли първо компютъра и после модема?
-Рестартирах първо модема, после компютъра, после пак компютъра и докато се зареждаше рестартирах модема, рестартирах и телевизора, после си спрях бойлера и пак го включих. Докато грееше бойлера, включих и изключих 3 пъти сешоара. След това пак рестартирах и модема и компютъра. След това рестартирах ютията, включих тостера и пералнята, рестартирах асансьора на блока, спрях си парното, рестартирах модема и компютъра и пак нямам Интернет.
-Аха, продължавайте така и до 15 минути сам трябва да се оправи!