За мастурбацията

За мастурбациятаЗа мастурбацията

Аз не искам да се правят обобщения, но по-голямата част от хората  имат опит в религията.

Хората са разработили техники, за да помагат в борбата с този естествен порив, че дори и с  целомъдрени колани и самоограниченията, изпълняваща ролята на първичните форми на превенция от мастурбация.

Това са нищо в сравнение с кръста Анти-Мастурбация . Искате ли да запазите вашите деца да не докосват своите "опасни греховни зони"?

Всичко, което трябва да направите е да ги завържете с каишка през кръста и (вероятно) ги оставите там завинаги. Толкова е просто!


На първо място, дори не бях сигурен, че това е шега, защото някои родители са напълно обсебени от ограничаване на естествените пориви на децата им. Може би други хората не са напълно сигурни, че това е шега, понеже stopmasturbationnow.org спря, очевидно поради прекомерния трафик към сайта.

 

Кой мастурбира?

Почти всички. Мастурбацията е много често срещано поведение, дори и сред хора, които имат с*кс партньор. В едно национално проучване, 95% от мъжете и 89% от жените съобщават, че те мастурбират. Мастурбацията е първият половия акт, който са изпитали повечето мъже и жени. При малките деца, мастурбацията е нормална част от изследване на подрастването. Повечето хора продължават да мастурбират в зряла възраст, и мнозина го правят през целия си живот. 

 

Защо хората мастурбират?

Мастурбацията е един добър начин за облекчаване на с*ксуалното напрежение, което може да се изгради с течение на времето, особено за хора без партньори или чиито партньори не са готови или на разположение за с*кс. Мастурбацията също е безопасно с*ксуално алтернатива за хора, които желаят да се избегне бременност и опасностите от полово предавани болести. Той също така е необходимо, когато човек трябва да даде сперма за проба за безплодие или за донорство на сперма. Когато с*ксуална дисфункция е налице в един възрастен, мастурбацията може да бъде предписано от с*ксолог, за да се даде възможност на човек да изпитате оргазъм (често при жени). 

 

Дали Мастурбацията Нормална?

Макар че преди време мастурбацията се е считала за психичен проблем, мастурбация сега се разглежда като нормална, здравословна с*ксуална активност, което е приятна, приемлива и безопасна. Това е един добър начин да се опита с*ксуално удоволствие и може да бъде правено през целия живот.

Мастурбацията се разглежда като проблем, когато измества с*ксуалната активност с партньора, се прави публично, или причинява сериозно страдание на лицето. Това може да причини стрес, ако се прави принудително или пречи на ежедневния живот и дейност.

 

2015-11-232015-11-23