Тази страница не е видима в уебсайта

Детето ти е насилник

Покрай всички кампании за Коледа, сираците, войната на пътя и осинови-каквото-можеш, аз бих искала да предложа друга кампания и тя се казва "Детето ти е насилник и ако продължаваш да игнорираш този факт, ще стане отвратително, омразно, зло създание, което ще има бръчки около устата и язва като порасне"

Има буйни деца, деца с очила, деца, които си забравят якето ВСЕКИ ПЪТ, деца, които ядат повече, деца с мръсни ръце, но твоето не е това. То е насилник. То надушва слабия и в изобретателността си е способно не само да измисли ужасни неща, с които да измъчва друго дете, но и с изключителната си личност, която толкова прилича на леля Люба, да наложи убедително вижданията си на още няколко неутрални деца, които се чудят с какво да се занимават. Така, успява да организира шайка от мъчители, които с различен интензитет да тероризират други деца. Всеки път когато духът на насилническата банда започне да спада, твоето дете изнамира друго, по-забавно нещо, с което отново да привлече вниманието на групата към жертвата.

Твоето дете по-вероятно е момиче, но, общо взето, няма пол, нито ръст, нито тегло, нито родителски образователен ценз. Твоето дете изглежда доста сносно вкъщи, в група и пред теб самия. Чак да се изненада човек. И може би малко го побийваш, за респект. Или го наказваш малко. В банята. А може би нищо не му правиш и сам не знаеш и не предполагаш, че има проблем. 

Детето ти не само е насилник. То ползва вече определения като циганин, педераст, свиня, изрод. Вдига дрехите на други деца, за да изложи телата им на показ и да ги унижи, шепне гнусни думи в ушите на приятелчетата си, измисля си грозни легенди и с наслада ги разпространява.
Детето ти е агресивен насилник. То ще те излъже винаги, ако се наложи да се обърне лице в лице със собствените си проблеми. Ще поплаче. Ще му купиш сладолед и ще го прегърнеш, ако имаш мозък, но то измъчва други човешки същества, а ти или не знаеш или не ти дреме. 
Някое друго дете цял живот ще помни твоето дете и като го срещне случайно на улицата след 20 години, ще се дърпа от ужас, страх и малко отвращение.

 

 


Коментари за Детето ти е насилник

.com

Бъди първи, който ще напише коментарНие се грижим за вашите данни и ще използваме бисквитки само за да подобрим вашето преживяване.
OK, със светла тема OK OK, с тъмна тема тема Не желая Декларация за поверителност
!
Сигурни ли сте, че искате да изчистите списъка с любими?
ДА НЕ
ЗАТВОРИ
91.98713US