Тази страница не е видима в уебсайта

printer ML-2150W

 Октомври !!!

А коледометъра ми е ударил червеното. И подаръци ще има за всички от сърце. През новата година ще тропнем ний хорце! (е поне тези, които могат)

Както всяка година обявявам банкрут след коледния пазар. Със всяка година подаръците ми растат успоредно с кредитите. Но тази година ще е различна.

В този ред на мисли можете да погледнете тук

Почти изненадата на мама

Къде са ми обувките

Подготвил съм невероятни изненади за всички близки и внимателно преценявам ситуацията и момента какво да говоря.. е освен 1 път но ще го прочетете по- долу..

Всичко започна от подаръците на Сис, които просто изникваха от нищото и идваха все повече и повече. Даже и подаръка за който се изпуснах без да искам и пропилях много нерви средства и време за да го дочакам да дойде от Китай. Е повече за другите неща нищо не знае. Бях й купил манивелка да си зарежда телефона и не можах да се сдържа и и я изпратих по пощата до Дънди UK.

И така миналия месец мина и сега вече почвам да се замислям..ами другите те какво ще получат. Добре за тате няма кой знае какво да се пише той е бърз ясен и лесен. Има един парфюм със формата на шишарка дето като дете много обичах и исках да му го купя. И така оказа се че вече не се произвежда но едни дистрибутор в Пловдив се разбра че го има. И така седейки си на балкона един ден с тате и обмисляйки ситуацията в страната и чужбина, просто му казвам "Абе то хубаво ама ти какво ще си поискаш от дядо Коледа?" и той внезапно възкликна "Шишарка!".

Е проблемът беше решен.

Очевидно тази година обичам да вкарвам хората в различни стилове на музикиката ката например джаз. Надявам се и тази година някой е мен да ме вкара там и да видя какво е. Та тъй като знам, че никой не знае какво искам пък и родителите ми са малко консервативни и лишени от навика да импровизират реших сам да си пожелая нещо е да го направя. Относно в темата с намирането на екзотични и трудни за издирване, си набелязах  парфюм Azzaro. За съжаление точно моя модел го имаше само без капачка. Е какво пък аз капачка си имам от стария. И така се сдобих с нов парфюм.

Пишейки тази статия осъзнавам, че батерията на лаптопа ми държи едва скромните 20 минути затова ще бъда бърз. Поръчах си и оригинална батерия за моя DELL N5010 от Пловдив. И нещеш ли вече си имам 2 подаръка, като никога през предходните години, което ме прави безумно щастрив. Усмивката ми и за миг не е изчезнала от последната седмица.

Обикновенно също така обичам да правя картички с които да подарявам подаръците. Е да де, ама ако ползвам принтера на майка, тя ще разбере какво съм намислил. И така реших че ми трябва принтер. Поогледах се избрах си един, обаче... В последния момент се запознах с моя нов Samsung  
ML-2165W с вградена WiFi поддръжка. 10 000 копия с 20 копия в минута и прецизен лазерен печат. И сега спокойно мога да печатам на него от хола в стаята. Но до последно никой не знаеше за него. Тъй като шкафчето в секцията ми е 39 см а принтера едва 33 см и го набутах вътре и затворих вратичката. Хората останаха втрещени от звуците които издава прекрасната ми орехова секция. И вече станаха три.

И сега всички освен сестра ми и майка не си знаят подаръците затова спирам до тук.

Това е за сега. Очаквайте след коледа и неизказаните неща (сещате се защо, нали?) 

 

Вижте още:

Коледа наближава и Коледа като Коледа

Коментари за А Кой си има нов принтер?

.com

Бъди първи, който ще напише коментарНие се грижим за вашите данни и ще използваме бисквитки само за да подобрим вашето преживяване.
OK, със светла тема OK OK, с тъмна тема тема Не желая Декларация за поверителност
!
Сигурни ли сте, че искате да изчистите списъка с любими?
ДА НЕ
ЗАТВОРИ
91.14194US