Тази страница не е видима в уебсайта

Скоро колежката предложи да си купим ваучери за намаление за фитнес. Обаче не какъв да е фитнес, ами известният "World Class Fitness & Spa". Преди година се бях сдобил също с карти за намаление на дневни посещения, но не ги използвах. За да не отида ме плашеше именно цената за дневно посещение. Да, определено е фрапираща, но също толкова и основателна имайки в предвид цената на услугите и условията в другите комплекси. 

Наоколо има също още няколко големи спортни центъра с доста лъскава реклама и също толкова възвишени услуги, но това което този фитнес предлага е именно, така нареченото прайвъси.

И така, купихме си месечни карти с намаление и отидохме да заздравим духът и тялото си. Още с влизането, красиви каки ни обясниха, че услугите са с чип система. Което е доста удобно всъщност, защото можеш да пазаруваш само с чип и да си платиш на излизане.  Дадоха ни кърпи и ние се запътихме към съблекалните. Прекрасното е, че сградата е така построена да имаш достъп до всички съоръжения през съблекалнята. А съблекалнята - една огромна зала с внушително количество шкафчета управлявани от чип системата и разположени удобно, че да запазят личното ти пространство. За сметка в другите фитнеси, където се прескачаш с потните си колеги. Душовете са отделени в дъното и имат собствена климатизация.

В момента, в който се отвори асансьора на етажа на фитнес залата оставате като гръмнати, защото първото нещо, което виждате е едно огромно кожено легло. Мързеливите като мен директно биха се хвърлили отгоре му. Какво по- хубаво от това да гледаш как всички се потят пък ти да си лежиш и да четеш АвтоМото. Не останах очарован от уредите. Разполага с 4-5 пътеки, които са перманетно заети или не работят. Странно, но на две от тях пише Windows. За сметка на това имат огромно разнообразие от всякакви гирички, лостове, щанги, лежанки и скрипци. Финес треньорите са любезни и наистина се обръщат с персонално внимание към клиентите си. Резултатите, които постигнах там за 1 месец са видими. Но за тях може би е рано да се съди дали е заради самият фитнес, защото те не разполагат само с фитнес зала.

Ако си носите джапанките и банския, можете да се насладите на два прекрасни басейна оборудвани добре с въздушни и водни дюзи. Докато 3 от най- близките басейна в околността са с 28 градусова температура, тези тук са с 35 градуса големия и 37 градуса малкият. До колкото разбрах малкият е с минерализирана вода. В неделя не се ходи на басейн, защото ще се чувствате като в супа. През останалото време басейните са празни и очакват само Вие да се насладите на топлата вода и масажа от масажните дюзи.

Тук се спирам за малко, защото това беше моментът, в който осъзнах, че ми трябва карта за да стигна и до сауните. А пък в лафката на комплекса почти винаги няма нищо. Не я поддържат ама изобщо, което поставям остър минус :).

За сауните се преминава през съблекалнята и се намират на горния етаж. Разнообразието не е малко за площта. Двете сауни от 60 и 90 градуса с парната баня, ще изтискат всякакви токсини от вас. Като цяло добре поддържани и чисти. оборудвани с ледено езеро и ледено ведро. Но ако сте от по температурно страхливите можете да ползвате и контрастните душове. Не забравяйте да спазвате и собствена хигиена - винаги измивайте пейката в парната баня преди да седнете.

След 2-3 серии в сауната вече сте тотално размазани от кеф и не остава друго освен да се пренесете в стаите за релакс, Там ви чака уют и топлина* (*една прекрасна декоративна камина).

 


Коментари за Впечатления от "World Class Fitness & Spa"

.com

Бъди първи, който ще напише коментарНие се грижим за вашите данни и ще използваме бисквитки само за да подобрим вашето преживяване.
OK, със светла тема OK OK, с тъмна тема тема Не желая Декларация за поверителност
!
Сигурни ли сте, че искате да изчистите списъка с любими?
ДА НЕ
ЗАТВОРИ
75.28496US