Хелоуин

Хайде на парти!

Няма нищо по-забавно от това да прекараш Хелоуин навън. Дори само да обикаляш улиците е достатъчно, защото много хора правят точно това и превръщат нощните градове в сборище на чудаци. Впрочем тази година има едно предимство и два недостатъка. Не се очертава да вали, но пък ще е доста хладно и се пада през работната седмица. Редица заведения също организират хелоуински партита, които спестяват единия от недостатъците, а и се получава доста весело, независимо дали отивате сами или с компания.

На Хелоуин обаче са доста популярни и домашните купони. Ако сте планирали да направите такъв, трябва да сте наясно с едно, че храната и питиетата също трябва да са страшни! Ето няколко идеи:

  • Оцветете напитките (или част от тях, по-подходящо е за безалкохолни) с малко зелена хранителна боя.
  • Може да направите „кървав“ коктейл в купа, като пуснете вътре да плува призрачна ръка. Ролята на въпросната играе латексова ръкавица от аптеката (само първо я измийте добре от талка), която сте напълнили с вода и замразили в камерата.
  • Купете от магазините за парти аксесоари и маскировка гумени мухи или паяци и ги прибавете като акцент в чашите на гостите. Може да ги замразите и в кубчетата лед.
  • Шотовете може да „сервирате“ в спринцовки от два кубика от аптеката. Подходящ за случая е „Руска закуска“ или всяка друга рецепта в червено, за да имитира кръв.
  • Децата биха пощурели при възможността да хапнат „мозък“. Прави се като обелите горния слой на кората на динята, като оставите зеленото под него. После с остро ножче изрежете „гънките“ на мозъка, така че отдолу да се вижда червения цвят на динята.

Развихрете въображението си и ще видите, че може да направите редица подобни декорации у дома, така че кренвиршите да се превърнат в пръсти, гуакамолето в повръщано, обикновените курабийки да се сдобият с око, а кексчетата – със страшни лица.

* Не забравяйте, че това не е наш празник и ще си правиме к`вото си искаме 
* Не забравяйте да поздравите тъщата и съседката, която пуска прахосмукачка в 7ч в събота

Не мога да разбера хората, които са така сериозно разгневени от празнуването на Хелоуин. Не са ли забелязали, че отдавна живеят в "Country of pumpkins"?!?

Рейтинг 5 от 5
Оценете статията

Коментари за Хелоуин

.com

Бъди първи, който ще напише коментарКак искате да гласувате?

ГЛАСУВАЙ
Ние се грижим за вашите данни и ще използваме бисквитки само, за да подобрим вашето преживяване.
OK, със светла тема OK OK, с тъмна тема тема Декларация за поверителност
!
Сигурни ли сте, че искате да изчистите списъка с любими?
ДА НЕ
ЗАТВОРИ