Тази страница не е видима в уебсайта

Фейсбукът на шефката на Агенцията по вписванията - истински шедьовър

ИЗТОЧНИК: https://offnews.bg/obshtestvo/fejsbukat-na-shefkata-na-agentciata-po-vpisvaniata-istinski-shediova-686386.html

Фейсбук профилът на изпълнителния директор на Агенция по вписванията Зорница Даскалова прелива от фейк новини и откровени простотии.

Днес в социалната мрежа масово се шерваха нейни публикации, които са меко казано смешни и неподходящи дори и за човек без амбиции за висш държавен пост.

Ето и подборка на по-забележителните проникновения на Даскалова, която вчера обясни срива на Търговския регистър, за който отговаря с думите "случват се такива неща". 

"Лично аз, ако имам служител, който шерва подобни простотии не бих му поверил нищо по-сериозно от хигиената на околоофисното пространство. Явно обаче средата в държавната администрация е толкова конкурентна, че тая госпожа е шеф на Агенцията по вписвания. Профилът и е истински шедьовър и абсолютно доказателство на българската мечта, всеки може да стане политик и висш държавен служител, стига да е човек на правилния човек", пише фейсбук потребителят споделил горната публикация на дамата.

Ето и друга култова публикация на русата дама от Агенцията по вписванията:

Госпожа Даскалова силно се е развълнувала и от темата за избиването на козичките и овцете на станалата национално известна баба Дора от странджанското село Шарково. Дори си е сложила нейна рисунка върху профилната си снимка и е споделила серия от публикации по темата.

Ето някои от тях:

 

Освен че се съмнява в твърденията на властта, в която и тя участва, по темата с чумата, шефката на АВ е шервала и подписка за оставката на шефа на Българската агенция за безопасност на храните д-р Дамян Илиев.

Други публикации на Даскалова касаят екзистенциалните теми на съвремието ни.

Ето пример:

Висшата държавна чиновничка не се свени и да споделя информация от "надеждни" източници като сайтовете BGNOW и NOVOTOPOZNANIE.

Шефката на регистъра дава и важни практически напътствия:

Да се чуди човек защо тогава тя не е предприела необходимите мерки и не е сложила лъжица със захар при сървърите на Търговския регистър!

След като фейсбук профилът на Даскалова стана обект за присмех на стотици хора в социалната мрежа, русокосата дама го заключи.

Предвидливи зевзеци обаче успяха да спасят "видими резултати" чрез скриншотове.

 

ИЗТОЧНИКhttps://offnews.bg/obshtestvo/fejsbukat-na-shefkata-na-agentciata-po-vpisvaniata-istinski-shediova-686386.html


Коментари за Фейсбукът на шефката на Агенцията по вписванията - истински шедьовър

.com

Бъди първи, който ще напише коментарНие се грижим за вашите данни и ще използваме бисквитки само за да подобрим вашето преживяване.
OK, със светла тема OK OK, с тъмна тема тема Не желая Декларация за поверителност
!
Сигурни ли сте, че искате да изчистите списъка с любими?
ДА НЕ
ЗАТВОРИ