Тази страница не е видима в уебсайта

Преместихме се на ново офисче на ул.Цар Самуил. Офиса е цял етаж даже си имаме Entartainment room, където в момента има бояджииски кофи и цимент, в случай че ни се прииска да разпуснем с боядисване на стени или изработка на бетонни и гипсови статуетки и други арт фигурки. 

Офисът е разделен на две Еast и West Side. Аз съм в West Coast провинция Calipers, улица Борянка No206.

С моят колега Веско пребиваваме в една стая. На вратата ни гордо стои табела Developer Team. Тъй като на новото място вече е по- тихо и имаме достатъчно свободно пространство, мислим да отворим малък развъдник за бонсай дръвчета и тук таме теменужки които ще влезнат странично през прозореца (от балкончето на шефа ....)

Имаме си всичко и нищо засега не ни липсва :) освен колонки.

Във връзка с останалата отворена тема „Какво не ни харесва в офиса и имаме ли от нещо нужда", се осмелявам да отбележа, че интуитивният начин за приготвяне на чай (не на супички Маги :), но и със супичките е почти същото) e леко променен. А именно. Взимаме чаша от East Coast :) минаваме през две затворени врати за да налеем вода в чашата от West Coast, където се намират и част от чайчетата. Установяваме че липсва захар и се връщаме обратно до East Coast където установяваме че захарта е придобила крачета и е изчезнала. Останало е само мед. Ние щото се храним провилно (винаги в 12:30) и здравословно (по един мазен бъргър) установяваме че медът е по добрият избор. :) Удоволетворени от разчупването на нашият застоял живот се връщаме на работа :)


Коментари за Орльо в нов офис

.com

Бъди първи, който ще напише коментарНие се грижим за вашите данни и ще използваме бисквитки само за да подобрим вашето преживяване.
OK, със светла тема OK OK, с тъмна тема тема Не желая Декларация за поверителност
!
Сигурни ли сте, че искате да изчистите списъка с любими?
ДА НЕ
ЗАТВОРИ