Тази страница не е видима в уебсайта

За мастурбацията

Аз не искам да се правят обобщения, но по-голямата част от хората  имат опит в религията.

Хората са разработили техники, за да помагат в борбата с този естествен порив, че дори и с  целомъдрени колани и самоограниченията, изпълняваща ролята на първичните форми на превенция от мастурбация.

Това са нищо в сравнение с кръста Анти-Мастурбация . Искате ли да запазите вашите деца да не докосват своите "опасни греховни зони"?

Всичко, което трябва да направите е да ги завържете с каишка през кръста и (вероятно) ги оставите там завинаги. Толкова е просто!


На първо място, дори не бях сигурен, че това е шега, защото някои родители са напълно обсебени от ограничаване на естествените пориви на децата им. Може би други хората не са напълно сигурни, че това е шега, понеже stopmasturbationnow.org спря, очевидно поради прекомерния трафик към сайта.

 

Кой мастурбира?

Почти всички. Мастурбацията е много често срещано поведение, дори и сред хора, които имат секс партньор. В едно национално проучване, 95% от мъжете и 89% от жените съобщават, че те мастурбират. Мастурбацията е първият половия акт, който са изпитали повечето мъже и жени. При малките деца, мастурбацията е нормална част от изследване на подрастването. Повечето хора продължават да мастурбират в зряла възраст, и мнозина го правят през целия си живот. 

 

Защо хората мастурбират?

Мастурбацията е един добър начин за облекчаване на сексуалното напрежение, което може да се изгради с течение на времето, особено за хора без партньори или чиито партньори не са готови или на разположение за секс. Мастурбацията също е безопасно сексуално алтернатива за хора, които желаят да се избегне бременност и опасностите от полово предавани болести. Той също така е необходимо, когато човек трябва да даде сперма за проба за безплодие или за донорство на сперма. Когато сексуална дисфункция е налице в един възрастен, мастурбацията може да бъде предписано от сексолог, за да се даде възможност на човек да изпитате оргазъм (често при жени). 

 

Дали Мастурбацията Нормална?

Макар че преди време мастурбацията се е считала за психичен проблем, мастурбация сега се разглежда като нормална, здравословна сексуална активност, което е приятна, приемлива и безопасна. Това е един добър начин да се опита сексуално удоволствие и може да бъде правено през целия живот.

Мастурбацията се разглежда като проблем, когато измества сексуалната активност с партньора, се прави публично, или причинява сериозно страдание на лицето. Това може да причини стрес, ако се прави принудително или пречи на ежедневния живот и дейност.

 

Рейтинг 5 от 5
Оценете статията

Коментари за За мастурбацията

Гошко

Да, бе. Там Има часовници и коли.Ама паке яко.

(YYYY-MM-DD) ⏱ 2020-04-29 17:41:09
аз

Аз пък ги абонирах за Playboy. На 14 и 15 са момчетата. За какво да се крият да разглеждат, а и там актови снимки няма?

(YYYY-MM-DD) ⏱ 2020-03-09 05:20:37


Ние се грижим за вашите данни и ще използваме бисквитки само, за да подобрим вашето преживяване.
OK, със светла тема OK OK, с тъмна тема тема Декларация за поверителност
!
Сигурни ли сте, че искате да изчистите списъка с любими?
ДА НЕ
ЗАТВОРИ