Декларация за поверителност

Сайта ritnikotkata.com е хумористичен сайт и нищо в него не е сериозно и не цели да обиди или навреди по какъвто е да е начин на потребителите. В този контекст искаме да ви запознаем малко за вашата сигурност.

Сигурността е важна и тази страница обяснява какъв е подходът ни към поверителността на вашите лични данни и как това ви засяга.

Ние събираме анонимни статистики за вашите посещения, като например кои от нашите страници сте посетили.
Трети страни като Фейсбук и Гугъл може да знаят, че сте посетили нашия сайт, ако използвате техните услуги. Ние нямаме контрол над тях, но смятаме, че така или иначе тази информация не представлява заплаха за вас.  (Стремим се да използваме възможно най-малко скриптове предоставени от трети страни като от социалните мрежи например.)
Никога не споделяме вашите данни с трети страни, освен когато това е необходимо, за да ви предоставим нашите услуги. 

Ние измерваме посещенията в нашия сайт с помощта на Google Analytics. Приложението води статистика кои страници сте разглеждали в нашия сайт, как сте стигнали до него и малко основна информация за вашия компютър. Цялата тази информация е анонимна - така че ние не знаем кои сте вие, а само, че някой е посетил нашия сайт.

Информацията, която събираме с Google Analytics ни помага да разберем кои от нашите страници вършат наистина добра работа, как хората пристигат в нашия сайт и така нататък.
Както повечето сайтове, ние използваме тази информация, за да направим уебсайта още по-добър.

Тъй като сайта не е компрометиращ, предполагаме, че това не представлява проблем за повечето потребители.

*Името на сайта не цели да подтиква към насилие над животни.