Телецът в любовта: романтика и непоклатима лоялност

Или защо никога да не подценявате тази зодия в любовта!

Телците и любовта - вечният въпрос, който определя живота им. Представителите на тази зодия са родени да обичат и да бъдат обичани, но животът ги поставя пред голямо предизвикателство – времето. При тях истинската любов идва по-късно, отколкото очакват и често пъти са нетърпеливи, но никога не губят надежда. Когато обаче се появи, животът им придобива друг смисъл и те придобиват сила и увереност, с които могат да покорят света. Силата на Телците е в постигането на мечти. Техният живот е стечение от приятни случайности и успехите им идват с лекота, защото имат невероятен късмет. Представителите на тази зодия са хора, за които мнозина мечтаят – съвкупоност от качества, които не се срещат често. Телците са богините и боговете в очите на своята половинка, нищо не им липсва и за това имат стабилни и дълги връзки. 

Познаваме Телците като земни, практични и много упорити. Обичат добрата храна, а понякога са и доста мързеливи.

Не се говори много обаче за Телците като любовници – а истината е, че хората от този знак притежават такава лоялност, каквато никоя друга зодия не може да конкурира!

Когато един Телец срещне половинката си, няма нещо на света, което не би дал или пожертвал в името на връзката. Човекът, който прави Телеца щастлив, ще се радва на непоклатима лоялност и преданост. Телецът е всеотдаен, а също така и много постоянен в чувствата си.

Телец няма причина да си занимавате ума с въпроси дали не се заглежда по други жени. Телецът е верен и разумен. Той твърдо вярва, че не си струва да застрашава една стабилна и удовлетворяваща връзка с импулсивни залитания.

Телците са много етични и никога не правят нещо наполовина.

Впрочем, те са такива във всяка една сфера на живота си, включително в работата си. Нямат навика да обещават нещо, а след това да забравят. Много са съвестни към поетите задължения и не вярват, че има смисъл нещо да се прави “пет за четири”. В личните връзки е абсолютно същото, защото веднъж решат ли, че нещо или някой си струва, те влагат цялата си енергия, за да може нещата да се получат, и с удоволствие биха носили любимия човек на ръце.

Прочутият Телешки инат има и добра страна.

Телците имат лоша слава заради ината си. Наистина, тази черта от характера им често работи срещу собствените им интереси. В други случаи обаче, може да бъде най-голямата им сила. Защото другата страна на ината се нарича упоритост. Телците са непоклатими, когато искат нещо, когато вярват в нещо, когато обичат и когато имат ясна цел. Тогава са готови, ако трябва, да се изправят сами срещу целия свят, за да се борят за своето, и окото им няма да трепне.

И накрая, Телците дълбоко в себе си са любящи, нежни и силно романтични хора. Да не забравяме, че знакът е управляван от Венера, което прави Телеца ценител на всичко хубаво, рафинирано и носещо удоволствие. Хората от тази зодия са ценители на хубавата храна, на музиката, на доброто вино. С тях можете да очаквате прекрасни романтични вечери, както и щедри подаръци.

Затова, ако имате в живота си Телец, оценявайте неговата вярност и това, че е непоклатим в любовта и подкрепата си към вас! Да, понякога неговото упорство ще ви къса нервите, но това е нищо в сравнение със стабилността, която половинката ви Телец може да ви предложи. А това е нещо, което срещаме достатъчно рядко.


Коментари за Телецът в любовта: романтика и непоклатима лоялност

.com

Бъди първи, който ще напише коментарНие се грижим за вашите данни и ще използваме бисквитки само, за да подобрим вашето преживяване.
OK, със светла тема OK OK, с тъмна тема тема Декларация за поверителност
!
Сигурни ли сте, че искате да изчистите списъка с любими?
ДА НЕ
ЗАТВОРИ