Факти за Телец

Любители на всичко, което е хубаво и красиво. Телецът е чувствен и тактилен знак. Стабилни и консервативни (-в рамките на разумното). Телците са най-надеждния знак от Зодиака. Дори понякога да изглеждат инати, те ще свършат работата до самия ѝ край, гарантирайки, че всичко ще е качествено и по стандарт. Те са много креативни и харесват да правят нещата със собствените си ръце.

Приятели и семейство

Семейството е много-важно за Телеца. Ценностите около семейството обикновено са силни и фиксирани. Телецът ще направи всичко за семейството си, за да ги осигури и защити. Доброто чувство за хумор правят Телеца добра компания. Те често са търсени за съвети от своите приятели. Когато Телеца се довери на някого, връзката трае за цял живот. Те са верни и ще подадат ръка на приятел в трудни моменти. Всъщност много от приятелствата на Телеца започват от детството. Обещанията, които дава на другите ги взима на сериозно и ги спазва.

Времето прекарано със семейството е високо ценено. Телците обичат децата и винаги ще бъдат първи на семейните събития. Обичат да се забавляват в дома си и няма да се замислят два пъти да напълнят къщата с приятели и роднини за празник.

Кариера и пари

"Стабилност" е ключовата дума на Телец. Девиз: "Аз притежавам". Телците обичат парите и не се страхуват да работят упорито, за да ги получат. В работата телеца е надежден, търпелив, упорит и задълбочен. След като помислят върху нещо, те ще се придържат към него до завършването му, независимо колко дълго или сложно може да бъде. Телците са насреща за почти всичко и ще го свършат старателно.

Любов

Най- добре си отделете време, когато сте с Телец. Изключително чувствен, за него докосването е най-важното нещо. Ако се втурнете към него бързо и не сте вниматилни няма да се получат нещата.
Очаквайте любовта и привързаността да бъде показана чрез материални неща. Телецът ще избере най-подходящият за вас подарък, нещо, което винаги сте искали.

Управляващата планета

Водещата планета за Телец е Венера. Действието на тази планета е нежна и хармонична. Управлява красотата, емоционалните контакти, притежанията, съюзите от всякакъв вид, артистичността, изкуството, културата и моралния характер.

Противопоставяне на знак

Обратният знак на Телец е Скорпионът.

Обича

Да бъде на открито, да изработва нещата сам, време със семейство, бизнес.

НЕ харесва

Нестабилност, изкуствени или синтетични неща, да бъде притискан да свърши нещо, да стои на закрито. Не обича лицемерието и лицемерните хора.

Къща

Тази къща се съсредоточава върху ценностите, свободата, да получава нови знания, притежанията и вътрешни и външни ресурси.

 


Коментари за Факти за Телец

.com

Бъди първи, който ще напише коментарНие се грижим за вашите данни и ще използваме бисквитки само, за да подобрим вашето преживяване.
OK, със светла тема OK OK, с тъмна тема тема Декларация за поверителност
!
Сигурни ли сте, че искате да изчистите списъка с любими?
ДА НЕ
ЗАТВОРИ